Untitled

Tyhjä tekstikenttä odottaa sanoja. Päässä pyörii liikaa ajatuksia. Viimepäiviin on mahtunut paljon hyvää, mutta myös ikäviäkin uutisia.

Päivät ovat tuntuneet omituisilta. Niihin ei ole hetkeen sisältynyt asioita, joiden parissa olen tottunut elämään. Ei kotona oleilua tai yksin vietettyä aikaa – sarjojen katselua, blogien lukemista, tekstien kirjoittamista tai hitaita aamuja.

Toisaalta se on ollut mukavaa, toisaalta se on saanut oloni levottomaksi.

Untitled

Huomaan kaipaavani enemmän omaa aikaa. Aikaa ajatuksille, uusille asioille ja inspiraatiolle. Aikaa vaan olla. Edes hetken verran.

Olen kaivannut päiviä, jolloin mihinkään ei olisi pakko mennä tai mitään tarvitsisi tehdä. Päiviä, jolloin heräisin rauhassa, istuisin aamupalapöydässä monta tuntia, pesisin pyykkiä, siistisin kotia, laittaisin ruokaa ja kuuntelisin rauhallista musiikkia.

Lähtisin kävelylle merenrantaan, pysähtyisin matkalla ihailemaan luontoa, valokuvaisin huurteisia puita ja hengittäisin raikasta pakkasilmaa. Leipoisin hetken mielijohteesta jotakin hyvää ja kutsuisin ystävän spontaanisti kahville.

UntitledUntitled

On mukavaa, että on paljon uutta, kivaa ja jännittävää. On mukavaa, että on tekemistä – ihmisiä, joita treffata, töitä, mitä tehdä ja asioita, joita hoitaa.

Mutta tällä hetkellä en kaipaisi kuin oman sängyn, raikkaan kävelylenkin pakkassäässä, rauhassa nautitun kahvin, herkullisen aterian, kynttilän valoa ja pitkät yöunet. Kotona olemista ja omaa rauhaa. Päiviä, jolloin saisin ihan itse päättää minne menen ja monelta. Vai menenkö edes minnekkään.

Vaikka aikataulut ja tapaamiset ihan mukavia välillä ovatkin, tällä hetkellä jokainen sovittu asia vaan nostaa niskavillat pystyyn. Ja rakkaat ystävät, älkää ottako tätä henkilökohtaisesti. Kyse on nyt siitä, että kaipaan puhtaasti enemmän aikaa itselleni.

Joten päätin, etten lupaudu nyt loppuviikosta mihinkään. Voi olla, että menen hetken mielijohteesta lounastreffeille tai kahvittelemaan, mutta en lupaudu tekemään mitään tai näkemään ketään.

Nyt olen hetken itsekäs.
-Laura