Palvelut

Olen toiminut hyvinvointivalmentajana tammikuusta 2016 alkaen ja valmentanut sekä pienryhmiä että yksityisiä henkilöitä. Tein ensimmäisen vuoden ajan töitä pääasiassa yritysten parissa, jonka jälkeen olen siirtynyt pikkuhiljaa verkkovalmennusten maailmaan. Tällä hetkellä päätyöni on sosiaalisen median sisällöntuottajana, jonka lisäksi teen valmentajan töitä sen verran, mitä aikaa antaa myöden.

Hyvinvointi on minulle sydämen asia ja haluankin aina valmennettaessani painottaa sitä, että jokainen meistä on erilainen kokonaisuus. Kaikille ei todellakaan sovi samat treeni- tai ruokailutyylit ja jokaisella meistä on treenaamisen ja syömisen lisäksi myös oma (usein aika kiireinen) arkemme. Niimpä haluan huomioida jokaisen valmennettavani yksilönä ja antaa hänelle ohjeita ja vinkkejä juuri hänen arkeensa sopien.

Minä en siis ole se valmentaja, joka karjuu salilla kyykkytangon vieressä pää punaisena. En se, joka antaa sinulle millintarkan ruokavalion (ellet sitä ihan välttämättä vaadi) ja kieltää ulkona syömisen ja herkuttelun. Minä en ole se, jonka mielestä kaikkien täytyy käydä kuntosalilla tai treenata 5-6 kertaa viikossa.

Minä olen se valmentaja, joka haluaa ymmärtää juuri sinua ja oppia tuntemaan sinut ja elämäsi sellaisena, kuin ne ovat. Olen se, joka haluaa inspiroida sinua elämään terveellisempää ja onnellisempaa elämää.

Mikäli olet kiinnostunut valmennuksesta tai haluat tavata ”konsultaation” merkeissä, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla osoitteessa laurarosilla@gmail.com. Tarjoan myös konsultaatiota ja apua sosiaalisen median sisällöntuottoon liittyvissä asioissa.

PERSONAL TRAINING

BOOTCAMP

HERO HIIT -VALMENNUS

VERKKOKAUPPA