Untitled

Monesti kuntosalit ovat joulunpyhinä kiinni, joten treenit painottuvat ainakin meikäläisellä enemmän sinne kehonpaino- ja aerobisen harjoittelun puolelle. Mä itse tykkään vedellä tehokkaita HIIT -treenejä, käydä kävelyillä, juoksemassa ja joogailla/venytellä, silloin kun salilla ei tuu käytyä.

Liikkuminen on nimittäin kivaa vastapainoa sille jouluherkkujen nautiskelemiselle, mitä tulee kuitenkin näin pyhien aikaan tehtyä itse kullakin. Ruoka maistuu hyvän treenin jälkeen tuplasti paremmalle ja mielikin pysyy virkeänä, kun käy vähän liikkumassa.

Tänäänkin aamu lähti reippaasti käyntiin mäkivedoilla, jonka jälkeen oli ihana rentoutua suuren smoothiebowlin ja kahvikupposen ääreen terassille. Taisin mä mussutella pari palaa taatelikakkuakin, heheh.

Mutta nyt siihen videoon! Pahoittelen laatua, jostain syystä ladattuani videon Youtubeen, laatu heittäytyi vähän rakeiseksi.. Liekö sitten tämä kehno wifi -yhteys vai mikä, mutta näillä mennään tällä kertaa. Vaihtakaahan videon laatu silti sille HD:lle, niin on ehkä vähän mukavempi katsoa.

Nyt otan hetken iisiä ja myöhemmin lähdetään ehkä käymään pienellä retkellä jossakin tässä lähistöllä. Saa nähdä, mitä päivä tuo tullessaan.
-Laura