Voi että, kuinka ihania viimepäivät ovat olleetkaan! Oon löytänyt itseni monta kertaa päivässä oikein kunnon idioottivirne naamalla – joo, juuri se ärsyttävä onnellisen ihmisen virne, kun ei voi lopettaa hymyilemistä – ajoin mä sitten autoa, tiskasin astioita, olin treenaamassa tai kokkailin ruokaa, hymy on ollut korvissa. En käsitä, mikä tätä meitsin endorfiinin tuottoa oikein ruokkii – liekö se tämä alkava kevät tai tämänpäiväiset auringonsäteet – mutta keep it coming! Kyllä mulla energiaa hymyilemiseen riittää!

Ennenkun suuntaan tästä suihkuun ja iskän uuteen kotiin pääsiäislounasta syömään, ajattelin jakaa vähän puhelimen kameranrullan kätköistä löytyneitä kuvia. Näissä kaikissa on kivasti tallentunut niitä arjen pieniä hetkiä, joita harvoin jaan edes instagramiin, mutta joita katsoessa tulee itselleen hyvä mieli. Niimpä toivotan oikein hyvää mieltä ja viimeistä lomapäivää teille kaikille!

PicMonkey Collage

Pääsiäissunnuntain minibrunssi Liisan kanssa // Treeniurpot jumppailun jälkeen
PicMonkey CollagePalju- & saunailta tyttöjen kanssa pitkänä perjantaina // Sunnuntai-illan kotijoogasessio
PicMonkey CollageAamupalaa: smoothie, pähkinöitä ja pala raakasuklaata // Mantelimaito cappuccino @Kippo
PicMonkey CollageHaikeat fiilikset crossitreenien jälkeen, kun lempparikoutsi lähti muihin hommiin…:( // Kirjottelua ja kahvia @ Sis. Deli
PicMonkey Collage
Aamu alkaa (lähes aina) isolla smoothiebowlilla herkullisine täytteineen. Noi on vaan niin hyviä<3 // Ja taas meikä kotijoogasession jälkeen. Paras tapa rentoutua illalla ennen nukkumaanmenoa!
-Laura