Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ARMOLLISESTI UUTEEN VIIKKOON

2.4.2018

Maanantai. Uusi viikko. Haluaisin muistuttaa sinua tänään olemaan itsellesi armollinen.

Ainakin minulla itselläni on välillä maanantaisin – ja viikon alussa muutenkin – automaattisesti kova draivi päällä, joka ajaa minua jatkuvasti saamaan asioita aikaiseksi. Haluan saada duuneja ja kouluhommia tehtyä, ehtiä treenaamaan, olla koiran kanssa ja nähdä kavereita. Se saa välillä aivoihin niin kovan vaihteen päälle, että yhtäkkiä huomaan torstai-iltana olevani aivan poikki, kun joka päivä on ollut jotakin menoa ja tekemistä.

IMG_9813

Nyt kuitenkin täällä Espanjassa päivät ovat menneet vähän sekaisin ja on ollut ihanaa, kun välillä ei edes muista onko arki vai viikonloppu. Saatan ihan hyvin viettää maanantai-aamun terassilla muutaman tunnin ajan makoillen ja aloittaa työn teon ja koneen naputtelun vasta lounaan jälkeen. Se on tehnyt todella hyvää. On ollut ihanaa poiketa niistä (liiankin) tutuista ja turvallisista arkirutiineista, mitä aina kotona Helsingissä jopa automaattisestikin seurailee päivästä ja viikosta toiseen.

IMG_9926-2
joogajooga-asu: Adidas

Anna siis itsellesi tänään aikaa. Merkitse vaikka kalenteriin muutama hetki, kun saat tehdä jotakin vain itseäsi varten. Se voi olla joogatunti, hiljentyminen yksin kotona, treeni, hieronta, äänikirjan kuuntelu (suosittelen muuten tätä vaihtoehtoa – ihan parasta!!) tai ihan vain hyvän ruoan nauttiminen sohvalla Netflixin ääressä.

Aloita viikko hyvillä mielin, olemalla itsellesi kiva. Älä piiskaa, älä vaadi. Anna vain mennä ja muista välillä rentoutua.

IMG_9854kuvat: Veera Bianca

Ihanaa uutta viikkoa<3

Laura

saatat pitää myös

10 Comments

 • Reply Ellaa 2.4.2018 at 10:59

  Vitsi miten kiva teksti ja toi jooga-asu <3

  • Reply Laura 5.4.2018 at 17:22

   Kiitos Ella<3 Toivottavasti sun kevääseen kuuluu hyvää:)

 • Reply Nanna Talvitie 2.4.2018 at 12:31

  Siis toi addun asu on niin ihana 😍😍

 • Reply Sara 2.4.2018 at 13:18

  Hei! Olen seuraillut blogiasi satunnaisesti, ja törmäsin vanhempaan postaukseen, jossa kirjoitit käyttäväsi vain luonnonkosmetiikkaa. Voisitko mahdollisesti joskus kirjoittaa aiheesta? Kuten mitä tuotteitä käytät tai olet kokeillut?
  Olen siirtynyt vähitellen luonnollisempaan suuntaan, mutta tuotteiden testailu (rahanmenosta puhumattakaan) on välillä rasittavaa…

  Kiitos rauhallisesta hyvän mielen blogista ja kauniista kuvista.

  • Reply Laura 5.4.2018 at 17:22

   Moi! Voin ehdottomasti tehdä tuotevinkkauksia – oon nyt nimittäin testaillut viimeisen parin vuoden sisällä tosi monia eri tuotteita ja löytänyt pikkuhiljaa niitä omia lemppareita!:)

   Kiitos, että luet ja seurailet<3

 • Reply EssiPauliina 2.4.2018 at 13:29

  Ihanaa, kun olet palannut blogin pariin!

  • Reply Laura 5.4.2018 at 17:21

   Jee, niin mustakin<3

 • Reply Elsi 7.4.2018 at 16:05

  Moikka!
  Oon lukenu sun blogia aktiivisesti jo varmaan parisen vuotta, mutta harvemmin tullu kommentoitua. Täytyy sanoo kuitenkin, että tykkään tästä superpaljon ja sun postauksia oottaa aina innolla ja jotenki päivä piristyy kun huomaa et esim uus video tullu YouTubeen🙂 vaikka oiskin kyseessä vähän vaikeampaa asiaa käsittelevä postaus, niitä on kiva lukee.
  Mulla ois vielä kysymys, nimittäin mietin että teetkö sä yksilövalmennuksia kun etkös oo yheltä ammatiltasi personal trainer? Mietin siis, että teetkö esim treeni/ravinto-ohjelmia 🙂 en asu itse pääkaupunkiseudulta, mutta tällä hetkellä oon just pohtinut hankkimani jonkun tekemän ohjelman ja sä tulit mieleen, kun oot noita treenejä jaellukkin välillä esim täällä blogissa!

  • Reply Laura 7.4.2018 at 18:22

   Moi<3 Ihana kommentti ja kiitos, että tykkäät ja luet/seuraat mun juttuja!:)
   Joo, mä oon tosiaan tehnyt työkseni pt:n/hyvinvointivalmentajan hommia ja oon kyllä edelleen avoin kaikille keikoille niihin liittyen, eli kyllä, voisin tehdä treeni- ja ravinto-ohjelmia. Laita mulle vaikka sähköpostia laurarosilla@gmail.com niin voidaan sopia lisää!

  Leave a Reply