Keväällä itkin itseni monesti uneen, koska olin onneton. Tuntui, ettei elämäni mene eteenpäin ja tuntui, että kaikki muut tekevät omaa juttuaan täysillä samalla, kun minä vain junnaan paikoillani.  Olin todella lähellä burn outia – ellen jopa ollut siinä.

Silloin päätin, että nyt on tehtävä elämään muutoksia. Isoja sellaisia, rohkeasti. Päätin, että alan ottamaan askeleita lähemmäksi unelmiani. Ja niin teinkin.

WhatsApp Image 2018-08-19 at 15.08.25

Kesäkuun lopussa vastaan tuli työtarjous, jota olin salaa toivonut ja josta en siitä syystä vain voinut kieltäytyä: minua kysyttiin mukaan HERO TREENI valmennuksiin. Se johti irtisanoutumiseen päivätöistäni ja siihen, että lähden rakentamaan omaa brändiäni täysillä. Tätä olin odottanut.

Nettivalmennusten lisäksi alan nyt keskittymään myös valmentamiseen, josta olen pitänyt reilun vuoden verran taukoa, mutta jota olen kaivannut kauan. Entinen työpaikkani Fuell Studio, jossa valmensin vuoden 2015 lopusta kesään 2017 saakka, on nykyään uusien omistajien omistuksessa (joista toinen on oma poikaystäväni) ja paikka kulkee nimellä Kuntostudio 360°. Palaan siis entiseen työpaikkaani takaisin, mutta tällä kertaa ekstra-annoksella motivaatiota. Valmentamisen lisäksi alan keskittymään yhä enemmän myös someen – videoiden, Instagramin ja blogin tekemiseen.

Joten tässä sitä nyt seistään, muutama kuukausi kaiken tuon keväällä olleen ahdistuksen ja loppuun palamisen jälkeen, itsenäisenä yrittäjänä. Haluan kaiken tekemisteni avulla inspiroida juuri sinua voimaan paremmin, liikkumaan monipuolisesti, syömään terveellisesti ja ymmärtämään sen, mistä kaikista osa-alueista kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu. Alla on vielä infoa tämänhetkisistä valmennuksistani, mihin voit lähteä mukaan, mikäli kaipaat inspiraatiota treenaamiseen ja terveellisiin rutiineihin.

WhatsApp Image 2018-08-18 at 22.30.07
WhatsApp Image 2018-08-19 at 15.08.30 (1)


Nettivalmennukseni HERO HIIT on nyt myynnissä vielä 2.9. saakka, sillä ensimmäinen ryhmä starttaa maanantaina 3.9. Valmennuksen hinta on 99€ ja se kestää 8 viikkoa. HERO HIITissä treenataan 4 kertaa viikossa tehokkaiden ja monipuolisten HIIT-treenien tahdissa ja ohjelma vaihtuu valmennuksen puolivälissä. Lisäksi valmennukseen kuuluu terveellinen ja ravitseva ruokavalio, HEROn yhteinen treenipäivä, jossa me koutsit ja muut asiakkaat olemme mukana sekä HERO HIITin oma Facebook -ryhmä, jossa minä vastailen kysymyksiin ja pidän live-lähetyksiä. Mukaan voi liittyä TÄÄLTÄ ja mukaan kerkiää tosiaan vielä tämän viikon sunnuntaihin saakka!


Nettivalmennusten lisäksi alan pitämään 6 viikon BOOTCAMP -treenijaksoja Kuntostudio 360°:ssä. Bootcampiin kuuluu kehonkoostumusmittaukset treenijakson alussa ja lopussa, treenit kaksi kertaa viikossa sekä wellness goodie bag. Treeneissä saa myös haukata Barebellsin herkullisia proteiinituotteita. Treenit ovat nyt ensimmäisessä Bootcampissa ti klo 18.30-19.30 ja torstaina klo 19.15-20.15. Ensimmäiseen Bootcampiini on vielä muutama paikka jäljellä ja se alkaa tiistaina 11.9., joten NYT ROHKEASTI MUKAAN, mikäli haluat startata syksyn tehokkaasti! Ilmoittautumiset laurarosilla@gmail.com.


Lisäksi teen pt-valmennuksia bootcampien ja nettivalmennusteni ohella. Mikäli haluat tulla valmennettavakseni, ota yhteyttä laurarosilla@gmail.com, niin voidaan jutella lisää tavoitteistasi ja sopia valmennuksen hinta ja pituus.

hero hiit mainos neliö

 

-Laura