Tällä hetkellä makaan kahdeksatta päivää kotona, tässä samassa paikassa, omassa sängyssäni peiton alla. Kävin eilen toistamiseen lääkärissä, sillä minkään moista parantumista ei ole viikon sisällä näyttänyt tapahtuvan ja aloin epäilemään ensimmäisellä lääkärikäynnilläni saamaani tuomiota siitä, että kyseessä olisi vain tavallinen virusflunssa. No, hyvä että menin, sillä meikäläinenhän on sitten keuhkokuumessa. Keuhkoissa näkyi röntgen kuvassa alkavaa tulehdusta ja sain nyt vihdoin antibioottikuurin. Toivotaan, että parantumiseni lähtisi nyt vihdoin käyntiin.

Elämäni on siis aika sisällötöntä tällä hetkellä. Päivieni kuluksi lasken lähinnä tunteja seuraavaan ateriaan ja yritän olla kuluttamatta ihan jokaikistä Netflix -sarjaa, joten kuuntelen taktisesti aina vuorotellen äänikirjoja ja sitten katselen hetken Netflixiä. Ruoanlaitosta, suihkussa käymisestä ja nukkumaanmenosta on tullut päivieni kohokohtia. Nukkumaanmenosta siksi, että se tarkoittaa taas yhtä päivää vähemmän sairastelua.

Mutta, ei kipeänä olemisesta sen enempää. Ajattelin tulla jakamaan yhden videon, joka kuvattiin reissun viimeisenä päivänä. Kyseessä on maisteluvideo, jossa kokeillaan Katan kanssa paikallisia ruokakaupasta löytämiämme elintarvikkeita. Päätettiin tehdä huvin vuoksi video englanniksi ja täytyy sanoa, että oli ihanaa päästä pitkästä aikaa tuolla reissussa puhumaan niin paljon englantia – mulla kun on ollut sitä aika ikävä jenkkivuoteni jälkeen.

Anyways, pidemmittä puheitta päästän teidät video pariin ja jatkan itse peiton alla makoilua ja klikkaan taas äänikirjan pauhaamaan seurakseni. Kivaa päivää!:)

-Laura