Turkoosi vesi. Merisuolaa iholla. Auringon vaalentamat hiukset. Luksushotelli. Oma jättihuone ja jättisänky. Hotelliaamupala. Merinäköala parvekkeelta. Koko päivän veneretki. Rusketusrajat. SUPpailua hotellin rannalla. Yliannostus tuoreita hedelmiä. Auringonlaskun ihailua. Onnellisuutta.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Ensimmäiset päivät Kroatiassa ovat olleet taianomaisia. Upeita maisemia, ennennäkemätöntä luontoa, varmasti maailman kirkkainta ja puhtainta merivettä ja no, sitä lämpöä! Ollaan otettu rennosti viettäen aikaa hotellin alueella, sillä täältä löytyy oikeastaan kaikki mitä pieni ihminen voi vaan lomaltaan toivoa: täydellinen aamupalabuffet, erilaisia ravintoloita, uima-allas, ranta, SUP-lautojen, vesiskoottereiden ja jahtien vuokraus, kuntosali, ohjattuja zumba-, jooga- ja circuit -tunteja, jousiammuntaa, spa hierontoineen kaikkineen, maailman ystävällisin henkilökunta, upeat maisemat merelle ja ylipäätään rento ilmapiiri. Ekana iltana käytiin Splitin keskustassa syömässä ja pyörimässä, mutta koska oltiin suht. väsyneitä ei jaksettu kummemmin viettää siellä aikaa. Tarkoituksena olisi siis mennä vielä huomenna uudestaan.

Tänään vietettiin koko päivä venellä kierrellen Splitin edstalla olevia saaria ja niiden nähtävyyksiä. Oli ehkä yksi siisteimmistä jutuista, mitä oon ikinä kokenut. Turkoosia vettä silmänkantamattomiin, saarien alaisia luolia, snorklausta (voitte vaan kuvitella, kuinka siistiä se oli, kun vesi on täällä niin kirkasta!!!), uimista, auringosta nauttimista ja lounashetki upeassa rantaravintolassa. Huhhuh sanon minä! Vaikka sitä ehkä vähempäänkin tyytyisi, niin pakko sanoa, että kyllä tällanen tekee onnelliseksi! Ahhhhh….

Postailen veneretken kuvia vielä myöhemmin, sillä niitä kertyi ihan kiitettävä määrä. Nyt mä painun unille, koska huomenna aamulla yritän tähdätä joogaan ennen aamupalaa. Palataan taas pian!
-Laura