Näin muuttamisen yhteydessä on tullut käytyä kaikenmaailman tavaroita läpi ja funtsittua, mitä niistä ihan oikeasti tarvitsee. En (onneksi) raahannut kotikotoani mitään turhaa krääsää tänne uuteen kotiin, mutta tuo tavaroiden läpikäynti sai mut miettimään, mitkä sitten on sellaisia juttuja, joita käytän ihan päivittäin. Okei, puhelin, kotiavaimet, lompakko, ynnä muut tietty, mutta tässä tapauksessa en nyt puhu niistä. Innostuinkin sitten kuvailemaan pari arjen lempparijuttuani ja kokosin niistä tämän postauksen.

Untitled
1. Ihan ensimmäiseksi tämä joidenkin mielestä turha, mutta omasta mielestäni erittäin hyödyllinen kapistus, nimittäin banaanikotelo! Sain tän Katalta joululahjaksi, ja oon käyttänyt sen jälkeen ihan päivittäin. Mulla kulkee yleensä aina banaani mukana laukussa ja toi kotelo suojaa sen kaikilta ruhjeilta, jottei se sitten syödessä ole ihan muussina. Ihan paras kapistus!

Untitled
2. Näin talvella varsinkin mun iho ja huulet tuppaavat kuivumaan vähän väliä. Oon nyt vuoden verran käyttänyt tota Nivean aivan ihanaa vanilija&macadamia huulirasvaa, joka a) tuoksuu taivaalliselta ja b) kosteuttaa huulia tosi tehokkaasti. Yhdellä purkilla on hintaa sellasen pari-kolme euroa ja noita löytyy myös ainakin vadelman ja mustikan tuoksuisina!
 
Untitled
3. Sama juttu sitten tämän rasvan kanssa – erittäin kosteuttava ja ihanan tuoksuinen. Mun kasvojenkin iho on yleensä aika kuiva näin talvella ja kosteutusta todella tarvitaan. Käytän kasvorasvaa vähintään sen pari kertaa päivässä, mutta välillä kun naamaa tulee pestyä useammin, rasvaan aina pesun jälkeen. Oon kokeillut paljon erilaisia kasvorasvoja, mutta todennut tän Garnierin yksilön kaikista parhaimmaksi vähään aikaan.

Untitled
4. En tiedä, miten oon joskus voinut elää ilman tätä kapistusta! Niin kätevää, kun saa puhelimen treenaamisen tai lenkin ajaksi pois häiritsemästä. Ostin ton mun kotelon Stadiumista vähän reilu vuosi sitten, ja hintaa tolla taisi olla vain sellasen kympin verran, ei paha! Nyt viimeaikoina oon kyllä ajatellut jo uuden tollasen hankkimista, kun tuo vanha alkaa olla sen verran kulutettu… Oon mä yrittänyt sitä pestäkin aina välillä, mutta ei se yksi käsinpesu sitä ihan hirveästi paranna.

Untitled
5. Sain tämän Victoria’s Secretin setin synttärilahjaksi tänä syksynä. Tossa on siis vartalovoide, tuoksu ja suihkusaippua. Tykkään noiden tuoksusta tosi paljon, ja oonkin käyttänyt tota bodymistiä ja rasvaa ihan päivittäin. Kerrankin sellainen bodymist, jonka tuoksu ei haihdu heti pari minuuttia suihkuttamisen jälkeen, vaan pysyy iholla ihan kiitettävän ajan! Saippua saa vielä odottaa käyttöään kaapissa, että kulutan mun tänhetkiset suihkusaippuat ensin loppuun…:D

Nyt lähden kipin kapin kauppaan, koska parin tunnin päästä saan kolme ihanaa tyttöä tänne mun luokse kahvittelemaan. On kuulkaa ollut meikäläisellä tässä lähipäivinä ihan kiitettävä määrä vieraita käymässä! Nyt kun saatiin eilen vielä tää ruokapöytä ja tuolitkin koottua, niin kahvikutsujen määrä sen kun lisääntyy. Pian pääsen kuvailemaan tätä kämppää teillekin:) Hauskaa torstaita kaikille!
-Laura