Jahas, se ois taas yksi viikko taputeltu ja pian uutta kohti. On tullut puuhailtua yhtä sun toista ja voi kuulkaa kuinka mä olisin tänään kaivannut vaan pelkkää lepoa ja kotona löhöilyä, mutta töissähän se päivä tuli vietettyä. Toisaalta ihan jees, kun ulkonakin on vaan sateista ja harmaata, eikä sinne pahemmin tee mieli lähteä, mutta en olis pistäny pahitteeksi, jos olisin voinut jäädä aamulla vällyjen väliin vähän pidemmäksi aikaa (lue: koko päiväksi).

Untitled

Palatakseni kuitenkin kuluneeseen viikkoon, tekemistä on tosiaan ollut kaikenlaista niin kouluhommien, valokuvailun, treenien, kavereiden kanssa hengailun ja eilisen Indiedaysin blogitapahtuman parissa. Nyt kun säät ovat suosineet, on tullut vietettyä aikaa niin kameran edessä kuin takanakin aika kiitettävästi, ja siitä syystä kuvasaldoa on kertynyt suht. kivasti.
Siis en tiedä onko se tää kevät vai mikä, kun musta tuntuu, että oon ihan täynnä inspiraatiota. Oli kyse sitten pukeutumisesta, ruoanlaitosta, valokuvaamisesta – kaikkeen löytyy intoa ihan olantakaa! Tekisi jotenkin koko ajan mieli olla menossa ja välillä täytyy vaan kylmänviileesti painaa jarrua, ettei mopo lähde liikaa keulimaan.
Ihan kiitettävästi oon kuitenkin saanut mun päiviä täytettyä, ja nyt kesää kohden kun kouluhommat jää pelistä pois, aikaa on taas vähän enemmän. Vaikka oon innoissani kesästä ja odotan lomaa kuin kuuta nousevaa, samalla hirvittää, kuinka nopeasti tämä kevät on mennyt. Ensi viikolla ollaan jo toukokuussa!? Eikö voisi välillä painaa jotain hidastusnappia, niin ehtisi nauttia päivistä myös kiireen keskellä?Nämä kuvat on muuten ihanan Ellan käsialaa. Käytiin perjantaina nauttimassa aurinkoisesta ilmasta ensin ulkona valokuvaillen, ja sen jälkeen lounastaen ja kahvitellen Hymyssä. Syötiin aivan taivaallista parsa-tomaatti-cashewjuusto raakapiirakkaa ja jälkkäriksi pala valkosuklaa-puolukka raakakakkua. Mun onkin jo kauan pitänyt maistaa myös niitä suolaisia raakaherkkuja Hymystä, ja tällä kertaa satuin juuri lounasaikaan mestoille. Menkää tekin!

Ensi viikolla juhlitaankin sitten vappua. Meillä olisi Liisan kanssa suunnitelmissa toteuttaa superherkullinen vappubrunssi, jota varten ajateltiin kokeilla paljon uusia reseptejä ja ehkä kehitellä myös omia sellaisia. Alustavasti ollaan ajateltu tehdä leipää ja sen kanssa erilaisia tahnoja, joku raikas salaatti, tuorepuristettua mehua ja jälkkäriksi jotain raakaherkkua. Herahtaa jo nyt vesi kielelle, kun mietin noita tulevia vappuherkkuja, nami! Onko teillä vapulle jotain suunnitelmia tai kenties jonkunlaisia perinteitä? Meikäläinen pääsee kuulkaa ekaa kertaa heilumaan vappuna valkolakki päässä! Siistiä!

Sen pidemmittä puheitta painun nyt loppupäiväksi koulutehtävien pariin, niitä ois nimittäin vielä ihan kiitettävästi tehtävänä. Toivotaan, ettei menis ihan yömyöhään – olis nimittäin kiva aloittaa huomenna uusi viikko pirteänä. Wish me luck…

-Laura