…mahtui paljon naurua, opiskelua, työntekoa, hyvää ruokaa, lasten kanssa leikkimistä, treenaamista niin ryhmäliikunnan kuin crosstrainingin voimin, pitkästä aikaa elokuvissa käyntiä, kiirettä, vähän shoppailua ja tulevien viikkojen suunnittelua. Odotan jo innolla pääsiäislomaa, vaikka mulla ei poikkeuksellisesti tänä vuonna ole lomalle yhtikäs mitään suunnitelmia. Toki juhlapyhää tulee juhlistettua hyvän ruoan voimin, mutta ne aikaisempien vuosien kookontumiset sukulaisten kanssa eivät nyt tänä vuonna kuulu pääsiäisagendaan. Täytynee itse kehitellä jotain ohjelmaa noille pyhäpäiville, etten vaan päädy lusimaan kotona koko lomaa.

Tässä kuitenkin vielä kuluneen viikon tunnelmia kuvien muodossa:

image
image

Eilen aamupalailtiin meidän perhetutuilla oikein isolla porukalla juhlistaen sekä pääsiäistä, että pareja synttäreitä.

image

Perjantaina käytiin taas vähän valokuvailemassa Julian kanssa – tällä kertaa tosin sisätiloissa, sillä juuri ulos lähtiessämme alkoi satamaan oikein taivaan täydeltä…

image

Tiistaina kahviteltiin ihanassa Sis. Delissä Katan kanssa koulujuttuja tehden. Täytyisi ottaa useammin tavaksi mennä johonkin tunnelmalliseen kahvilan istuskelemaan läppärin ja kahvikupin kanssa. Oli paljon kivempaa vääntää tylsiä koulujuttuja hyvän kahvin äärellä söpössä kahvilassa, kun kotisohvalla hupparissa ja verkkareissa.

image
image

Eilen käytiin poikaystävän kanssa pitkästä aikaa oikein kunnon treffeillä! Ensin vedettiin naamariin stadin parhaat pizzat Putte’sissa ja sen jälkeen suunnattiin elokuviin. Käytiin tsekkaamassa Kingsman – salainen palvelu, joka oli saanut hyvät arvostelut niin kavereilta kuin Imdb:ltäkin, ja kyllä mekin tykättiin!

image

Ja niin kun sanoin, viikkoon mahtui myös paljon naurua ja hulluttelua – as always. Hauskaa uutta viikkoa kaikille!

-Laura