Vaikka oon huomannut, että toi pimeys väsyttää ja masentaa aika paljon, yritän silti olla liikaa vaivaamatta päätäni sillä ja tehdä pieniä kivoja juttuja, jotka piristävät joka päivä. Tässä muutamia viimeaikoina mua piristäneitä asioita:
IMG_7860

1. Jouluvalot! On varmaan sanomattakin selvää, että tän pimeyden keskellä erilaiset jouluvalot ja kynttilät piristää mieltä ja luo tunnelmaa.
PicMonkey Photo
2. Toi pieni kullannuppu osaa aina olla niin syötävän suloinen, että väistämättäkin tulee hymy huulille.

IMG_7435

3. Shoppailu on aina kivaa! Oon nyt jo kauemman aikaa haaveillut pitkästä villakangastakista ja nimenomaan jostain vähän pirteän värisestä yksilöstä. Tota takkia sovittelin tänään BikBokissa, ja mun mielestä se oli tosi kiva! Täytyy vielä hetki harkita, jos uskaltaisin tuon käydä hakemassa…
IMG_5660
4. Vanhojen kuvien selailu. Löysin tän ihanan kuvan Berliinistä viime kesältä ja tuli niin hyvä mieli tätä katsellessa. Noita tyttöjä näkee nykyään enää niin harvoin, että tuun aina iloiseksi kun katselen näitä kuvia viime kesältä ja tolta matkalta<3

IMG_7930

5. Tämän talven ensimmäiset glögilasilliset manteleiden ja rusinoiden kera. Mä vaan rakastan tota juomaa!

Sellasia juttuja oon puuhaillut nyt viimeaikoina! Tänään ohjelmassa on ollut yksi erittäin turha luento, jonka aikana tein varmasti elämäni kännykännäpräysennätyksen tuijottamalla puhelinta valehtelematta koko sen kaksi ja puoli tuntisen luennon. No, olinpahan ainakin paikalla… Koulun jälkeen pyörähdin Sellossa kavereiden kanssa ja nyt rentoilen sohvalla. Illalla tiedossa vielä venyttelyt ja rullailut, jotta huomenna jaksaa sitten tehdä kunnon jalka- ja pepputreenin (lemppari!). Ei tässä varmaan tällä kertaa muuta! Koittakaa jaksaa tuosta pimeydestä huolimatta!
-Laura
P.s. Ottaisin mielelläni postausideoita vastaan, jos teillä olisi jotain kivoja juttuja mielessä:)