Hassua ja todella ihmeellistä, etten ole tänä vuonna luuhannut vaatekauppojen alennusmyynneissä ollenkaan! Muistan edellisiltä vuosilta, kuinka joulun jälkeisissä alennusmyynneissä käyminen oli aina yksi loman kohokohdista. Jokainen vaatekauppa käytiin perusteellisesti läpi ja mukaan tarttui aina yhtä sun toista (vaikka tuskin nuo ostokset olivat aina niin tarpeellisia…). Tänä vuonna meininki on ollut ihan erilainen, vaikka shoppailtua tässä joulun jälkeen on kyllä tullut… Sisustuskaupoissa nimittäin! Niissä on kuulkaa pyöritty hullujen aleshoppailuidenkin edestä. Huhhuh sitä rahanmenoa kun ostat ruokapöydän, sohvan, 4 tuolia, lampunvarjostimen, keittiökrääsää, taulun ja mitä näitä nyt on. Lopussa kiitos kuitenkin seisoo, sillä nyt mulla on oikeastaan kaikki asumiseen tarvittavat jutut hankittuna. Pakko vähän ripotella näitä suurempia hankintoja sinne tänne, ettei lompakko tyhjene kerralla ihan täysin – onneksi kohta on kuitenkin palkkapäivä!

Untitled

Ainoa vaateostos mitä nyt lähiaikoina olen tehnyt on tuo kuvissakin näkyvä vaaleanpunainen villakangastakki. Sovitin tota jo reilu kuukausi sitten BikBokissa, mutta en raaskinut ostaa vielä silloin. Takki jäi kuitenkin kummittelemaan mun mieleen ja joka päivä mietin, kuinka kiva se olisi laittaa päälle. Nyt kun alet alkoi, kävin ihan pikaisesti viime viikolla kurkkaamassa, josko takki olisi päätynyt aleen näin joulun jälkeen. Siellähän se roikkui -50% alerekissä ja vielä oikeassa koossa! Ei tarvinnut kyllä yhtään enää siinä vaiheessa miettiä takin ostamista ja kiikutin sen onnellisena kassalle.


Mun kaikki aikaisemmat takit on aina olleet niin mustia, harmaita, tummansinisiä tai beigejä ja nyt lähiaikoina oonkin kovasti kaivannut jotain väripilkkua mun päivittäiseen pukeutumiseen. Koska pukeudun yleensä mustaan tai harmaaseen, tuo toi vaaleanpunainen ihanasti piristystä arkipukeutumiseen. Toi ihanuus onkin valikoitunut mun päälle lähes jokapäivä sen ostamisen jälkeen, ja päivä päivältä rakastun siihen yhä enemmän. Mitä te tykkäätte? Iskeekö pastellivärit? 


Nyt lähden vihdoin nauttimaan uudesta vuodesta ensin hyvän illallisen merkeissä (sushia, lammasta, uunijuureksia, vihersalaattia ja raakasuklaamoussekakkua) ja sen jälkeen suunnataan poikaystävän kanssa yhtiin pippaloihin! Kyllähän tää uuden vuoden aatto kääntykin ihan kivaksi:) Oikein ihanaa iltaa kaikille, nauttikaa ja PARASTA uutta vuotta!

-Laura