Ennen reissua tuli kova tarve päästä freesaamaan tukkaa – olihan siitä jo puoli vuotta, kun olin viimeksi käynyt kampaajalla, heh.

Muistin, kuinka ystäväni Kata oli kertonut käyneensä hiljattain kampaaja-kaverinsa Neean käsittelyssä ja ollut tosi tyytyväinen lopputulokseen, joten päätin mennä itsekin kokeilemaan kyseistä kampaajaa. Varasin samantien ajan ja marssin Nook Fiveen selkeän vision kanssa – halusin kirkastaa latvojen väriä vaaleammaksi ja siistiä kaksihaaraiset pois.

IMG_7241IMG_7248

Ja onnekseni sain mitä tilasin – freshimmät, keväisemmät ja siistimmät hiukset. Oon myös ihan rakastunut tuohon latvojen vaaleaan väriin! En muista milloin viimeksi mun hiukset olisivat olleet näin raikkaan ja hyvinvoivan näköiset (okei, saattaa ehkä johtua siitä, että viime kampaajakäynnistä tosiaan oli kulunut se puolisen vuotta…), kun viimeaikoina peilistä on näkynyt vaan harottavat latvat ja kellertävä sävy.

Kiitokset siis Neealle, tulen sun käsittelyyn ehdottomasti uudestaan!

IMG_7245

Sovittiin Neean kanssa, että voisin jakaa teille ihanille siellä ruudun toisella puolen alekoodin hänen käsittelyyn. Hän lupasi antaa -10% alennuksen kaikille, jotka mainitsevat varauksen yhteydessä mun blogin.

Eli jos kampaajalle on tarvetta päästä, Neealle vaan puhelua menemään! Mä oon ainakin ihan super tyytyväinen lopputulokseen!

-Laura