Huomenia aamupalapöydästä! Popsin juuri ison kulhollisen itsetehtyä banaanisuklaajädeä, kaksi riisikakkua maapähkinävoilla ja ison kupin kahvia. Ah, tää on just sitä aamuista nauttimista – kyllä on nyt niin hyvä ja energinen olo! Tänään olisi kaikkea kivaa tekemistä taas tiedossa (niinkun viimepäivinä on tuntunut joka päivä olevan), ja meinasin aloittaa päivän pitkästä aikaa ihan perinteisellä salitreenillä! Toi perus salilla pumppailu on mulla jäänyt viimeaikoina vähän vähemmälle, kun oon innostunut niin kehonpainotreeneistä, joogasta kuin tietenkin rakkaasta crosstraining -harrastuksestanikin. Jotenkin ei ole yhtään ollut samanlaista kaipua enää punttien ääreen, mitä joskus parisen kuukautta sitten vielä oli. Olen löytänyt itseni tekemästä tosi monipuolisesti ihan kaikenlaista liikuntaa, enkä pelkkää salitreeniä neljää kertaa viikossa, mikä on tietty tosi hyvä juttu! Tänään kuitenkin pitkästä aikaa on sellanen fiilis, että tekee mieli mennä salille, joten sinnehän mun on sitten suunnattava!

Untitled

Tää viikko on muuten aika spesiaali, kun saan salaa toteuttaa mun jo jonkun aikaa takaraivossa kytenyttä unelmaa – nimittäin toimin tämän viikon ajan personal trainerinä. Äitini buukkasi mut viime viikolla suunnitelemaan hänelle parit salitreenit ja pyysi mua tulemaan treenaamaan yhdessä. Mammalla kävi nimittäin tuuri, kun sai töiden kautta kokeiluviikon meikäläisen kanssa samalle kuntosalille, jossa vedetään nyt sitten tän viikon ajan treenejä. Maanantaina laitettiin alakropan lihaksisto töihin ja tänään olisi sitten yläkropan vuoro. Tää mutsin treenauttaminen on ollut aika hauskaa harjoittelua tulevaa varten, kun oon viimeaikoina ihan tosissani miettinyt tuota pt:n ammattia. Se ei olisi yhtään hullumpaa – saisin todella tehdä sitä mitä rakastan: auttaa ihmisiä ja kannustaa heitä terveellisempään ja aktiivisempaan elämään!

Untitled


Niimpä olen alkanut pikkuhiljaa tulemaan siihen tulokseen, että haluaisin tehdä duunia liikunnan parissa ennenkuin haen mihinkään opiskelemaan. Toki liikunta ja siihen liittyvä työ tulee varmasti aina kiinnostamaan, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että juurikin nuo pt:n hommat olisivat sellaisia, mihin haluaisin keskittyä nyt hetken ajan täysillä. Uskon, että saisin niistä ihan älyttömästi voimaa ja intoa, ja sitä kautta voisin pikkuhiljaa inspiroitua enemmän myös tulevan opiskelupaikan suhteen.

Untitled


Nuo koulutukset personal traineriksi ovat aika tyyriitä, ja sen takia ajatuskin koko jutusta on jäänyt aina taka-alalle. Nyt olisin kuitenkin täysin valmis ottamaan vaikka lainaa koulutuksen maksamista varten – niin paljon se on alkanut kiinnostamaan. Koen, että vaikka koulutus onkin maksullinen, saisin siitä varmasti paljon irti ja ensisijaisesti se toisi uutta sisältöä elämääni. Niinkuin olen aikaisemminkin kertonut, tää kulunut vuosi on tosiaan ollut sellaista epämääräistä hengailua, että olen alkanut kaipaamaan sitä jotain uutta päiviäni täyttämään. Vaikka kovasti olen yrittänyt tämän kevään aikana saada ajatuksiani kasaan opiskelua koskien, ei vain vielä ole sellaista varmaa tunnetta mistään, enkä halua hakea minnekkään vaan sen takia, että ”olisi pakko”. Sen jos jonkun opin nimittäin viime vuodesta. Nyt eletään ja tehdään, mikä tuntuu omimmalta juuri tällä hetkellä – millään muulla tavalla mä en vaan pysty olemaan täysin onnellinen ja tyytyväinen elämääni.

Untitled

Sen pituinen se. Ihanaa keskiviikkoa tyypit! Nautitaan huomenna vapaapäivästä!
-Laura
kuvat: Ella <3