vuorihommia10
vuorihommia16
vuorihommia2
vuorihommia14
vuorihommia17
vuorihommia3
vuorihommia15
vuorihommia13
vuorihommia5
vuorihommia7
vuorihommia9

vuorihommia8

Terkut Alanyan auringosta! Saavuttiin meidän hotellille, Sunprime C Loungelle, eilen iltapäivällä Turkish Airlinesin pitkän reissaamisen jälkeen. Eka päivä otettiin tosi rennosti poolilla makoillen, illallisbuffetista nautiskellen ja hotelliin tutustuen.

Tänään herätyskello soikin jo aamu kuudelta, kun lähdettiin koko porukalla patikoimaan Kalen kukkulalle. Näkymät kävelyreitin varrelta oli ihan huikeat ja pysähdyttiin monesti ihastelemaan kirkkaan sinistä vettä, pitkiä rantoja ja söpöjä pikku kahviloita, jotka myivät tuorepuristettua appelsiinimehua.

Aamun patikoinnin jälkeen laskeuduttiin vuorelta samaa reittiä alas ja jäätiin rantaravintolaan nautiskelemaan perinteistä turkkilaista sunnuntaibrunssia. Brunssin jälkeen palloiltiin hetki rannalla, jonka jälkeen vedettiin vielä pikainen, mutta hapokas kahden joukkueen välinen viestikisa, johon sisältyi mm. hiekassa möyrimistä, juoksuvetoja, vedessä kahlaamista ja kottikärrykävelyitä.

Tänään luvassa on vielä toinen treeni (joka vedetään hotellin edustalla olevalla isolla laiturilla), jonka jälkeen loppuilta meneekin varmasti vaan hotellilla oleillessa. Lämpötilat hipoo siellä kahdenkympin paremmalla puolella ja aurinko paistaa täydeltä siniseltä taivaalta. Mikäs tässä ollessa.

Nyt on pakko rientää vielä hetkeksi poolille makoilemaan, että ehdin napata viimeiset auringonsäteet ennen illan treenejä.

Palataan taas pian,

Laura