Vaikka me täällä aika kaukana etelässä ollaankin, sää ei oo viimepäivinä oikein ollut sen mukainen. Vettä sataa, tuulee ja on harmaata – muistuttaa enemmän Suomea kuin Espanjan etelärannikkoa.

Sillä aikaa, kun odottelen, että aurinko vihdoin taas näyttäytyy ja tulee tänne jäädäkseen, palailin eilen meidän lähes kuukauden takaisen Turkin matkan tunnelmiin editoimalla sieltä kuvaamiamme pätkiä videoksi. Ja nyt oonkin sitten kattonut tota valmista pätkää varmaan parikymmentä kertaa yhden vuorokauden aikana – niin ihana ja lämmin fiilis sitä katsellessa tulee.

On varmaan sanomattakin selvää (tai no, oonhan mä sen jo aika monta kertaa sanonut), että toi matka oli tähänasti yksi mun elämän parhaista sellaisista ja tuun varmasti aina muistelemaan meidän hetkiä sieltä hymy huulilla. Toivottavasti hyvä fiilis välittyy videolta teillekin:)

Muistakaahan vaihtaa laatu paremmaksi, niin on mukavempi katsella.

Ihanaa uutta viikkoa ja nauttikaahan siellä Suomessa nyt helteistä, kun niitä vielä on! Me toivotaan täällä päässä, että aurinko ja lämpö tulisi meidänkin iloksi tänne.

Pus,
-Laura