Voi kai sitä lykätä esseen kirjoittamista ja tenttiin lukemista viettämällä päivää itsensä kanssa?
Tänään nimittäin tein juuri niin.

 
IMG_8506IMG_8503
IMG_8533

Aamu ei ihan kuitenkaan lähtenyt liikkeelle rennoimmalla mahdollisella tavalla, koska lähdin suoraan aamupalapöydästä hammaslääkäriin porattavaksi. Vaikka tuo kamala puuduts kestää aina sen monta tuntia piikin piston jälkeen, jatkoin siitä huolimatta lekurista suoraan vähän kaupoille kiertelemään. Tänään oli monissa paikoissa ihan huikeita tarjouksia, ja löysin BikBokista pari juttua, joita oon jo pidemmän aikaa pyöritellyt mielessäni. Mukaan tarttui (tuo kuvassakin vilahtava) kollari, metsänvihreä pehmoinen neuletakki ja korvikset. Olisi tehnyt mieli ostaa koko kauppa tyhjäksi kun melkein kaikki oli puoleen hintaan, mutta hillitsin itseni ja päädyin lopulta näihin pariin järkevään ja monikäyttöiseen yksilöön. Shoppailukiertueen jälkeen oon makoillut kotona ja pääsin tuossa äsken vihdoin laittamaan vähän ruokaakin itselleni. Ton puudutuksen ansiosta kun ei oikein pysty nimittäin syömään, koska toinen puoli naamasta ja suusta on ihan tunnoton, eikä mikään edes maistu. Päivällä sain sentään huikopalaksi pyörättämäni smoothien kurkusta onnistuneesti alas, etten joutunut kuitenkaan ihan liian montaa tuntia olemaan ilman ravintoa. Ties mitä olisi voinutkaan tapahtua, jos olisin joutunut iltapäivään asti sinnittelemään ilman ruokaa…

IMG_8481

Nyt illalla mulla ois aika jännittävää tekemistä luvassa, sillä oon menossa tsekkaamaan yhtä vuokrakämppää! Oon jo kauemman aikaa halunnut päästä muuttamaan omilleni, ja nyt erään koulukaverin (kuvista päätellen aivan ihana) yksiö olis vapautumassa tässä vuodenvaihteessa. Tää koko juttu on tullut niin nopeasti, etten vielä edes tiedä olisiko mulla varaa asua yksin. Haluan kuitenkin käydä katsomassa tätä asuntoa ja tehdä ihan kunnolliset laskelmat, joiden avulla pystyn sitten vähän paremmin arvioimaan, jos se muuttaminen onnistuisikin jo kohta.
Nyt jos sitä menis vähän ehostautumaan ja laittamaan kamppeita kasaan, koska pian lähdetään äipän kanssa sinne asuntonäyttöön, wuhuu! Hyvät perjantait tasapuolisesti kaikille!

-Laura
P.s. Kuinka iloinen oonkaan, että tasa-arvoinen avioliittolaki meni läpi eduskunnassa!!! Mahtavaa, tätä päivää on odotettu!