Hyvä musiikki treenatessa on ainakin itselleni ihan älyttömän tärkeä tekijä onnistuneen treenin aikaansaamiseksi. Mä oon just se, joka saa treenatessa musiikista sellaisen energiaryöpyn, että tuntuu kuin rautakin nousisi yhtäkkiä paljon kevyemmin. Vaikka en itseäni niin kovaksi salipumppaajaksi ehkä luokittelekaan, niin on silti pakko myöntää, että yksi parhaita juttuja mitä tiedän, on kunnon läskibassot kuulokkeissa kovan treenin aikana. Siis kuinka jees on kuunnella Major Lazorin Bubble Buttia tai muuta vastaavaa jytäbiisiä kovien kyykky- ja mavesarjojen aikana?! Todella jees.

Se fiilis, minkä musiikista voi treenin aikana saada, on kyllä vaan jotenkin niin ihmeellinen. Välillä kun erehtyy salilla ottamaan kuulokkeet hetkeksi pois korvista, tulee oitis kiire laittaa ne takaisin, kun kuulee muiden ähkimisen ja puuskuttamisen yhdistettynä taustalla erittäin hiljaisella soivaan suomipoppiin tai muuhun vastaavan – ei niin energisoivaan – musiikkiin. Pidän siis yleensä kuulokkeet todella visusti korvissa ja uppoudun täysin musiikin vietäväksi.

Untitled

Mä kuuntelen musiikkia aina Soundcloudista ja sieltä löytyykin meikäläisen käyttäjän alta (käyttäjänimi: laurarosilla) jo aika monta erilasita soittolistaa, joita oon itse koonnut omista lempparibiiseistäni. On treenilistaa, rennon musan listaa, soittolistaa rauhallisiin aamuihin, kunnon räppilistaa ja sen sellaista. Pari ystävääni ovatkin jo ottaneet soittolistojani lähes jokapäiväiseen käyttöön ja on hauskaa, että mun kokoamista listoista on ollut muillekin iloa. Mielelläni mä niitä nimittäin teen! Jos joku teistä kaipaa vähän uutta musaa, niin tuolta Soundcloudista voi tosiaan vapaasti käydä kuuntelemassa niitä mun listoja.

Untitled

kuvat: Ella 

Mutta tosiaan, tällä kertaa tulin jakamaan muutamat lempparitreenibiisit! En ookaan aiemmin jakanut minkäänlaisia soittolistavinkkejä täällä blogin puolella, joten olihan se jo aikakin. Ja hei, jakakaa ihmeessä myös teidän lempibiisejä, mitä tykkäätte kuunnella treenatessa – mä kun tuppaan aina tykittämään niitä omia lemppareitani monta viikkoa putkeen, jolloin pian sitten kyllästynkin ja oon yhtäkkiä taas ilman uutta musaa. Tässä tulis kuitenkin mun tän hetken eniten kuunnelluimmat ja kaikista lemppareimmat treenibiisit!
Toivottavasti saisitte näistä jotakin uutta kuunneltavaa treenihetkiinne. Se piristää nimittäin kummasti, kun on uutta musiikkia kuulokkeissa! Energisiä treenihetkiä:)

-Laura