Jouluaattoaamu alkoi perinteisesti Joulupukin kuumaa linjaa katsellessa ja riisipuuroa keitellessä. Äiti aloitti kalkkunan paiston (kyllä, meillä on tänä vuonna kalkkunaa kinkun sijaan) jo aikaisin aamulla ja kodissa tuoksui heti aamusta ihanan jouluiselta. Koko eilinen päivä meni aamusta iltaan joulupuuhissa, kun käytiin ensin ruokaostoksilla ja sen jälkeen kokattiin suurinosa tämän illan ruoista. Todettiinkin aamulla aamupalapöydässä, kuinka ihanaa on kun kaikki ruoat on tehty jo valmiiksi, eikä tarvitse viettää koko tätä päivää keittiössä.

IMG_9722
IMG_9734

Saavuttiin hetki sitten kotiin joulukirkosta ja pian aletaan kattamaan pöytää ja laittamaan ruokia esille. Vietetään joulua täällä meillä ja vieraiksi saadaan mun äidin kaksi siskoa perheineen. Ihanaa olla perheen kanssa yhdessä, nauttia kunnon illallinen ja illemmalla jakaa sitten lahjat.
Huomaatteko muuten eroa kuvien laadussa?;) Vaihdettiin poikaystävän kanssa lahjat jo aamupäivällä ja sain kauan toivomani 50mm objektiivin lahjaksi! Tunsin itteni ihan pikkutytöksi, kun pakettia avatessani jättimäinen hymy levisi kasvoille ja hypähtelin ilosta. Oon koko päivän nyt kuvaillut uudella objektiivilla ja tykkään ihan tosi paljon. Ihana lahja!

Untitled


Näin joulun kunniaksi haluaisin kiittää myös teitä lukijoita, että ootte jaksanut kommentoida ihania juttuja ja ylipäätään, että tykkäätte lukea mun höpötyksiä! On ollut tosi kiva kirjoitella teille ja saada kivoja kommentteja vastapainoksi. Kaipaisinkin nyt toiveita, mistä haluaisitte mun kirjoittavan, joten rohkeasti niitä vaan tulemaan:)
Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille! Nautitaan upeesta lumimaisemasta ja kirpeästä, raikkaasta ilmasta!
-Laura