No kyllä pistää vähän ärsyttämään toi harmaa ja sateinen ilma niiden ihanien aurinkoisten kevätsäiden jälkeen. Kun astut ulos, tunkeutuu jäinen viima takkisi sisään ja saat niskaasi jotain epämääräistä veden, jään ja rännän sekoitusta – kivaa eikö? Voitte vaan kuvitella, kuinka vaikeaa oli päästä tänään starttaamaan päivä, kun ikkunat tärisivät tuulesta ja räntää satoi lähes vaakatasossa. Not easy!


Toisin oli asiat vielä eilen, kun kylmästä ilmasta huolimatta sää oli raikas ja ulos kehtasi jotenkuten vielä mennä. Lähdin nimittäin heti aamupäivästä pienelle kuvausreissulle Helsinkiin, ja sain nauttia viimeisistä auringonsäteistä ennen tätä kauan kauhuttua takatalvea, joka meidän ylle on selvästi tänään langennut. Reissun tarkoituksena oli lähteä ihan puhtaasti vaan valokuvaamaan, kun eräällä ystävälläni oli tarve kokeilla uutta kameraa ja harjoitella valokuvaamista koulua varten. Meikäläisen rooli oli siis pönöttää koko ajan vaan kameran edessä, kun toinen ohjeisti ja räpsi kuvia. Kelpaa!

image
image
image
imageimage
image

Kuvat: Julia Sjöman

Tykkäsin näistä räpsyistä tosi paljon, ja innolla jo odotan kesäisempiä säitä, että voidaan pitää ihan kunnon kuvaustalkoot – eilen kun oli vielä sen verran kylmä, ettei ulkona tarjennut sitä tuntia pidempään… Ollaan sovittu uudet kuvaustreffit jo tälle viikolle, ja keväämmällä on tarkoitus mennä vielä monta kertaa uudestaan. Ihanaa saada kunnolla kuvasaldoa, jota pääsen sitten välittämään täältä blogista käsin teillekin!:) Voi näitä elämän pieniä iloja!

-Laura