Tiedättekö mitä? Mä taidan olla vähän rakastunut.
En olisi ikimaailmassa osannut odottaa, että tämä matka, tämä maa ja ennen kaikkea tämä paikka olisivat olleet näin upeita. En olisi ikinä osannut odottaa, että tuntisin oloni niin onnelliseksi täällä.

Untitled

En olisi ikinä osannut odottaa, että osaisin elää niin hetkessä, kuin olen täällä elänyt. Ollut miettimättä rehellisesti mitään muuta, kuin juuri sitä, mitä kullakin hetkellä täällä koen, näen ja haistan.

En olisi ikinä osannut odottaa, että tuntisin joskus näin suurta uskoa itseeni. Että ensimmäistä kertaa näkisin mun suunnaan selkeämmin kuin koskaan.

Untitled
Untitled

En olisi ikinä uskonut, että eläisin ihan tosissani tällaista elämää, tapaisin niin mielettömiä tyyppejä ja pystyisin toteuttamaan itseäni päivittäin.
En vaan olisi ikinä uskonut.


kuvat: Ella Elers

Mutta nyt mä olen kokenut yhden elämäni siisteimmistä lomista, tutustunut huippuihin uusiin ihmisiin, kokenut ja nähnyt taas niin paljon uutta ja todennut, että oon ihan tosi onnellinen.

Vaikka lähteminen on aina haikeaa, tiedän, että kotona mua myös odottaa yksi iso, lämmin syli, johon sulkeutua. Muistot tästä reissusta tulee pysymään mun mielessä (ja tietokoneella) aina.

Kiitos Ella ja SaraMyWellnessTravelsSunprime C-Lounge ja kaikki mukana olleet. Mä lähden Alanyasta moninkertaisesti paremmilla fiiliksillä, kuin olisin koskaan osannut kuvitella.

-Laura