Oi, miten ihana vapaapäivä mulla on tänään ollut! Täynnä kaikkea kivaa pientä ohjelmaa ja parasta seuraa.

IMG_7748
IMG_7759

Aloitin aamun reippaasti kivalla kahvakuulatreenillä. Treenin jälkeisen lounashetken ja pienen freesautumisen kautta selviydyin jo puolen päivän aikaan liikkeelle, nimittäin oltiin sovittu treffit Katan kanssa. Käytiin aluksi Fidassa tekemässä vähän vaatelöytöjä, jonka jälkeen suunnattiin pitkästä aikaa käymään Ikeassa. Mun on jo kauemman aikaa tehnyt mieli mennä käymään siellä, ja nyt saatiin vihdoin aikaseksi mennä Katan kanssa yhdessä.

IMG_7734


Fidasta mukaan tarttui ihana harmaa neule ja postikortti mun huoneen seinällä roikkuvaan kuvakokoelmaan. Ikeasta ei pitänyt ostaa mitään, mutta kuka sieltä nyt koskaan lähtee tyhjin käsin? Löysin valkoisen kauan himotun lampaantaljan (puoleen hintaan!), ison pöytäkynttilän, tuikkuja ja pari joululahjaakin;) Kuvailtiin muuten ihan huvinvuoksi vähän videota meidän päivästä, ja postailen sen sitten tänne blogin puolelle kunhan siitä saadaan koottua järkevä ja yhtenäinen pätkä.

IMG_7730
IMG_7736


Nyt on ihana fiilis kun on koko päivän puuhastellut jotain ja voi hyvillä mielin rentoutua kotisohvalla.  Syötiin äsken ihan törkeen hyvää possun sisäfilettä uunissa paahdettujen bataattisuikaleiden ja punajuurten kera, ja myöhemmin illalla aion katsoa viime viikolla alkanutta Tervetuloa Ruotsiin -sarjaa. Ainiin, Ruotsista puheenollen… Läksyjä täytyisi jaksaa vielä tehdä tämän illan aikana. Pakko kai raahautua niiden pariin tästä nyt sitten. Hejdo!

-Laura