Kirjoitan tätä sulle. Niin, just sulle, joka luet näitä sanoja ja muodostat niistä minun tapaani lauseita. Kirjoitan tätä sulle, itseni kaltaiselle, elävälle, mihin tahansa pystyvälle ihmiselle. Kirjoitan, koska haluan sanoa jotain ihan jokaiselle. Oli lähtökohta, perimä, tausta tai elämäntilanne mikä tahansa.

Untitled

Joten,

Tää on sulle, joka ehkä kaipaat elämääsi inspiraatiota. Vinkkejä, uusia ideoita.

Sulle, joka et ehkä tiedä, miten tulisi toimia. Miten edetä elämässä. Minne mennä, ketä kohdata, mihin panostaa.

Sulle, joka olet ehkä hukassa. Hukassa sen kanssa, mitä haluat. Hukassa ajatusten, muiden ihmisten mielipiteiden ja yleisten normien keskellä.

Sulle, joka olet onnellinen. Ehkä rakastunut tai innoissasi elämästä.

Untitled

Sulle, joka et ehkä enää tunne oloasi hyväksi niiden ihmisten ympäröimänä, kenen kanssa olet tähän astisen elämäsi viettänyt.

Sulle, joka et viihdy työssäsi. Ehkä jopa katkeroidut siellä vallitsevasta ilmapiiristä niin paljon, että olet läheisillesikin inhottava.

Sulle, joka olet ehkä surullinen. Ahdistunut tai jopa masentunut.

Sulle, joka et usko siihen, että voisit joku päivä elää sellaista elämää, että heräisit joka kerta uuteen päivään hyvillä mielin. Joka et usko pystyväsi tekemään elämässäsi vain niitä asioita, joita todella rakastat ja joista nautit.

Sulle, jolla on stressiä koulusta. Tai ehkä koulupaikan hakemisesta. Lukeminen tuntuu pakkopullalta ja vaikka opiskelu ei inspiroi, teet sitä, vaikka se ei kiinnostaisi ollenkaan.

Sulle, joka olet juuri saavuttanut pitkäaikaisen tavoitteesi. Aloittanut ehkä uudessa työpaikkassa, oppinut seisomaan käsillä, päästänyt irti jostain, mikä on jo pitkään painanut mieltä tai löytänyt jonkun ihanan tyypin sun rinnalle.

Untitled

Sanon sulle tän:

Tapahtui elämässä mitä tahansa, kohdattiin minkälaisia haasteita hyvänsä, kaikilla on loppujen lopuksi samat lähtökohdat.

Meillä kaikilla on mahdollisuus elää juuri sellaista elämää, kun haluamme, tehdä päivittäin valintoja onnellisuuden, hyvin voimisen ja paremman fiiliksen hyväksi ja kehittyä koko ajan olemaan enemmän sellainen, kun haluamme itsemme ja ympärillämme olevien olevan.

Meillä kaikilla on mahdollisuus rakastaa ja tulla rakastetuksi. Levittää hyvää ja saada sitä takaisin.

Mitään muuta ei tarvitse tietää. Tämän asian kanssa ollaan kaikki samalla viivalla. Oli ikä, sukupuoli, kansallisuus, perimä tai elämäntilanne mikä tahansa.

-Laura