Viikonloppu meni hujauksessa ja sen kyllä tuntee näin maanantaina, kun väsymys iskee oikein kunnolla, ja arkeen palaaminen ei niinkään innosta. Mun viikonloppu oli tosiaan täynnä kaikkea mukavaa ohjelmaa: rentoutumista kynttilän valossa, töitä, shoppailua, treenailua, parit juhlat ja vielä omat synttäritkin! Riitti kyllä tekemistä jokaisen päivän ihan jokaisena tuntina, ja tänään olo onkin sen mukainen… Siis väsynyt.
Lauantaina käväisin siis parissa juhlissa, toisina niistä ihanan ystäväni Johanneksen läksiäisissä. Olette saattaneet kuulla tyypistä aiemmin, sillä kyseessä on Greenstreet -nimisen yrityksen pyörittäjä. Käykää ihmeessä tutustumassa heidän nettisivuihin ja ilmoittautukaa vaikka raakasuklaa- tai raakakakku-workshoppiin jos oikein innostutte! Mutta niin, siis siitä lauantaista! Juhlissa oli ihana meininki ja tarjolla oli tietenkin Greenstreetin omia raakakakkuja, joita meikäläinen fanittaa suuresti. Mango-vadelma kakku ja minttusuklaakakku upposivat kyllä allekirjoittaneen suuhun alta aikayksikön.


Sunnuntaina juhlin vuorostani sitten omia synttäreitäni, joten aloitin päiväni lasillisella skumppaa. Aamupäivästä käväistiin poikaystävän kanssa brunssilla Sis Delissä, kun en Sandroon saanut meille pöytää vaikka kuinka yritin:(. Lähdettiin sitten äidin kanssa brunssin jälkeen pyrähtämään Helsingissä, josta riennettiin aika kiireellä takaisin kotiin synttärikahveille sukulaisporukan kanssa. Kahvittelujen ja erinomaisen syömisen jälkeen lähdettiin poikaystävän kanssa käväisemään vielä Helsingissä viinilasillisilla. Oli ihanaa istuskella sunnuntai-iltaa keskustassa, kun ei ollut ryysistä ja hälinää ravintoloissa ja muutenkin, kun meininki oli niin levollinen ja rento.
 

IMG_6096

Tän näkösenä painelin eilen menemään. Päälle valikoitui lempparihattu ja -kengät yhdistettynä tohon superlämpimään teddy-takkiin ja suoriin mustiin housuihin. Viihdyin itse tossa asussa tosi hyvin, ja olin iloinen kun sain vetää taas uutukaiset Vansit jalkaan – niitä kun on välillä vähän vaikea yhdistää eri vaatteiden kanssa…

Nyt taidan lähteä keittelemään itselleni kupposen teetä, ja käpertyä vihdoin tuonne peiton syövereihin… Nautinnollista maanantai-iltaa!
-Laura