Heippa ja terkut täältä kaukaa Californiasta! Tulin nyt ihan pikaisesti vaan moikkaamaan ja jakamaan parit kuvat tältä ekalta päivältä. Pitkän matkustamisen, nääntymisen ja väsymyksen jälkeen täällä aletaan pikkuhiljaa olemaan taas päivärytmissä kiinni, vaikka vielä toi matkaväsymys painaakin vähän päälle. Lentomatka oli tosiaan pitkä ja syömiset on nyt parin päivän aikana jääneet aika vähäisiksi, joten energiataso ei ole ollut ihan korkeimmillaan. Tässä sen taas näkee, kuinka sitä on tottunut syömään säännöllisesti ja kuinka tärkeää se säännöllinen syöminen ihan oikeasti on. Nojoo, mutta tällasta tää yleensä lomalla on – sitä niin unohtaa pitää huolen noista ateriarytmeistä kun ympärillä on kaikkea uutta ja ihmeellistä.

IMG_1976
image
image
IMG_1988

Tänään herättiin kuitenkin hyvissä ajoin ja käytiin aivan ihanalla aamupalalla Hollywood Bulevardin – sen kuuluisan Walk Of Famen – varrella. Siitä jatkettiin autolla Santa Monican rantabulevardille tsuppailemaan pariksi tunniksi, ja käytiin kurkkaamassa se monissa leffoissakin vilahtanut maailmanpyörä, eli Santa Monica Pier. Oli jotenkin niin epätodellista kävellä niissä maisemissa ja ihmetellä sitä upeaa rantakatua. Santa monicasta jatkettiin matkaa Venice Beachille aivan ihanaan sushibaariin dinnerille. Siis en ole eläessäni syönyt niin hyvää ja tuoretta sushia, kuin tänään! Kokki pyöräytti ja leikkasi rullat suoraan nenän edessä, joten ei olisi voinut olla epäilystä siitä, ettei ruoka olisi ollut tuoretta. Aika hauskaa, että löydettiin noinkin hyvä illallispaikka, kun nälissämme vaan käveltiin ensimmäiseen löytämäämme raflaan sisään. No, anyways, Venice Beachiltä ehdittiin vielä illaksi käymään yhdessä näköalapaikassa kuuluisilla Hollywoodin vuorilla, josta avautui upeasti koko kaupunki. Herranjestas kun tää on iso paikka – edes tuolta näköalatornista katellessa ei pystynyt erottamaan mihin kaupunki loppuu.

image

Nyt on pakko mennä nukkumaan, että jaksan taas huomenna pitkän päivän! Luvassa olis aamulenkki ja hyvä aamupala, josta jatketaan sitten suoraan Hollywoodin alueelle shoppailemaan. Käytiin tänään jo ottamassa vähän esimakua kauppatarjonnasta ja aiai, kun näyttikin houkuttelevalta – en ihan oikeesti malta odottaa!

Hyvää yötä (tai siellähän taitaakin jo olla aamu…)!
-Laura