Noniin, vihdoin pääsen ihan kunnolla päivittelemään kunnollisen kuvasatsin kera! Koko matka on tosiaan ollut aika hektistä, kun yritetään joka päivä saada mahdollisimman paljon tehtyä ja nähtyä. Mutta tosi upeeta on ollut! En oo ehkä niin tarkasti edes kertonut teille, mikä tää meidän koko matkasuunnitelma alunperin oli, joten ajattelin nyt vielä kerrata tässä samalla kun kerran tänne blogiin päivittelen. Eli lennettiin viime lauantaina Losiin, jossa oleiltiin se pari ekaa päivää. Sieltä ajettiin Santa Barbaraan, jossa vietettiin yksi yö, sieltä Montereyhin, jossa vietettiin myös vaan yksi yö ja sieltä vihdoin (sen perkeleen outlet-alueen kautta) San Franciscoon. Täällä vietetään aikaa nyt maanantaihin asti, ja sitten ajellaan vielä vikoiksi päiviksi takaisin Losiin. Lähtö takaisin Suomeen on siis ensi keskiviikkona.

image
image
image
image

Mutta niin! Siitä torstain autoonmurtautumisepisodista ollaan nyt pikkuhiljaa palauduttu ja uudet kamerat ja muut laitteet on ostettu. Ollaan siis saatu upeita reissukuvia ja niitä mä tulinkin nyt jakamaan ihan reilulla kädellä. Tänään meillä oli aikamoinen päivä, kun pyöräiltiin täältä San Franciscon rannasta Golden Gaten siltaa pitkin Sausalitoon, joka on siis iso vuoristoinen ”saari”, joka on osa San Franciscon kaupunkia. Yhteen suuntaan matkaa oli 13km, eli päivän pyöräilysaldoksi tuli loppujenlopuksi huimat 26km! Kyllä siinä sai hyväkuntoinenkin kovan treenin aikaiseksi, kun polki sellasia monta kilometriä pitkiä ylämäkiä toinen toisensa jälkeen. Mutta huh, että oli siistiä! Siinä pyöräillessä mietin, etten kyllä (Hawaiia lukuunottamatta) oo ikinä elämässäni nähnyt niin kauniita maisemia ja upeaa luontoa. Jo pelkästään näitä kuvia katsellessa tulee niin epätodellinen olo – miten joku paikka voi olla niin kaunis?

image
imageimage
image
image

Huomenna meillä on suunnitelmissa vielä lisää San Franciscon nähtävyyksien koluamista ja illalla vielä viimeisiä shoppailuita. Harmittaa, että tää aika on mennyt niin nopeasti täällä – mua ei ihan oikeasti huvittaisi ollenkaan tulla vielä kotiin. Kun näkee näiden paikallisten elämää täällä (lenkkeilyä pitkin kauniita rantakatuja, patikointia vuorilla, purjehtimista Golden Gaten alla, kahvittelua maailman suloisimmissa kahviloissa ja mitä kaikkea vielä…) alkaa ihan oikeasti miettimään, miksei itse ole tekemässä juurikin noita samoja juttuja. Onneksi nyt nuorena on vielä aikaa matkustella ja tutkia maailmaa. Mä voin ainakin sanoa varmaksi, että haluan asua jossakin tämän kaltaisessa paikassa vielä joku päivä. Mä tunnen oloni jotenkin tosi kotoisaksi täällä.

Nyt siis nautin täysin rinnoin vielä viimeisistä lomapäivistä ja upeista maisemista. On tää matkustaminen vaan niin siistiä puuhaa!
-Laura