Heipä hei! Elän tällä hetkellä aikamoisessa tekemisen puutteessa, koska sekä koulua, että töitä ei oikeastaan ole. Ainakin tämä ja viime viikko on tuntunut jopa melkein ajan haaskaukselta, kun päivät ovat kuluneet kotona nyhjöttäessä. Okei, yksi plussa on kyllä ollut se, että on sentään ollut rutkasti aikaa hengailla kavereiden ja poikaystävän kanssa, sekä käydä salilla.

image

Indiedays Blog Awards, ja ihana Kata<3 // PARAS aamupala: banaani-vanilija uunipuuro maapähkinävoilla!!! // Löysin täydellisen haalarin. Toi jäi kummittelemaan mun mieleen ja mun on ehkä pakko käydä se hakemassa… // Långvik<3

Toisaalta mä nautin viettää aikaa kotona, varsinkin nyt kun toi ilmakin on niin harmaa. Kyllä tästä vois kuitenkin vielä tälle viikolle kehitellä jotain muutakin tekemistä ton salilla käymisen lisäksi… Oisko ehdotuksia? Haluaisin kovasti mennä käymään Helsingissä kaupoilla ja jossain hyvässä paikassa syömässä, mutta lompakko tuntuu sen verran kevyeltä, että täytyy kyllä odottaa ainakin palkkapäivään asti.

image

Tän päivänen aivan ihana lounas: lohta inkiväärillä, quinoaa, paistettuja lehtikaalin lehtiä ja vihanneksia. // Tonne on pakko päästä! // Sis. Deli Cafe – yksi mun lempparikahviloista! // Minähän se siellä.

Hassuahan tää on valitella siitä että on vapaa-aikaa, mutta tällaisena puuhastelijana kaipailen kyllä jotain actionia tähän kotona hengailemisen rinnalle. Voi kyllä olla, että ensi viikolla fiilis on taas päinvastainen, sillä…

image

Vaikka itse sanonkin, tykkään tästä kuvasta ihan tosi paljon! Tulee jotenkin hyvä fiilis kun sitä katsoo:) // Word. // Hihii<3 // Meidän ihana Viski-kissa oli kiinnostunut mun kahvihetkestä.

…ensi viikko näyttääkin sitten jo suht. toiminnantäyteiseltä: kolme työvuoroa, kaksi viestinnän luentoa, ja lauantaina meidän koulun myyntiprojektiin liittyvä maistatus-/promopäivä (mennään siis maistattamaan yhtä uutustuotetta kauppoihin – aika jees tämä mun koulunkäynti, täytyy myöntää :-D). Näiden lisäksi vielä salilla käynnit ja parit kouluhommat, jotka täytyy tehdä ennen tuota maistatusta. Kuulostaa jo nyt kamala kiireiseltä, mutta kyllä siitä selvitään!

Ajattelin jakaa tällä kertaa vähän arkisempia kuvia mun puhelimen kirjastosta, sillä niitä harvoin tulee postattua edes instagramiin. Vaikka näistä puhelimen kuvien kollaaseista ollaan montaa mieltä, on ne mun mielestä ainakin kivaa kateltavaa!

Mitä mieltä te olette? Onko nää ihan lame, vai jaksaako tällasia katsella ja lukea aina silloin tällöin?

-Laura