Ihanaa sunnuntai aamupäivää!
Selailin tässä meidän reissukuvia ja silmiini osui nämä vastustamattoman hyvännäköiset smoothie-kuvat, jotka napattiin hotellilla meidän lähes päivittäisessä ohjelmanumerossa – smoothie workshopissa.

DSC_8051
DSC_8079
DSC_8045

Saatiin ihan itse luoda haluamamme makuiset smoothiet ja tehtiin tyttöjen kanssa tätä superherkullista ja raikasta vihersmoothieta, joka loppujen lopuksi osoittautui myös yhdeksi parhaista, mitä oon koskaan tehnyt.

Mulla on jo pitkään ollut tietty luottoresepti, jolla vihersmoothieni aina valmistan, joten uusi onnistunut resepti oli enemmän kun tervetullut.

DSC_8109Meidän kolmen smoothieen tuli:

puolikas ananas
2 kourallista lehtivihreää (pinaattia, lehtikaalia tai tammenlehti salaattia)
2 banaania
1 iso avocado
puolikas kurkku
1/2dl proteiinijauhetta (käytettin Cocovin maustamatonta heraa)
peukalon kokoinen pala inkivääriä
pari desiä mantelimaitoa
kourallinen jäitä

Kuori ananas ja inkivääri, paloittele ne sekä kurkku ja laita kaikki ainekset tehosekoittimeen. Sekoita, kunnes koostumus on paksu ja sileä. Nauti lasista tai halutessasi kulhosta koristeiden kera!

DSC_8072

Pakko sanoa, että kyllä olisi tänä aamuna tehnyt mieli herätä tuosta lämmöstä ja auringonpaisteesta, istua parvekkeella aamukahvilla ja hörppiä raikasta vihersmoothieta.

Muuuttaaa, kyllä täällä kotonakin on ihan kiva olla, kun on paljon ihania reissumuistoja taskussa ja rakkaita tyyppejä ympärillä. Kyllä tää arkielämä tästä taas lähtee rullailemaan.

Sitäpaisti kahden viikon päästä oon jo meidän Espanjan talolla viettämässä sairaslomapäiviäni – ei ollenkaan paha!

Ihanaa sunnuntaita!
-Laura