Heippa tyypit! Mä oon nautiskellut tänään vapaapäivästä kaikkea kivaa puuhaillen. Käytiin aamupäivästä Liisan kanssa yhdessä treenailemassa, jonka jälkeen kokattiin superhyvää ruokaa jälkkäreineen kaikkineen. Nautiskeltiin lounashetkestä hyvää musiikkia kuunnellen ja tulevaa kesää fiilistellen – olis taas niin paljon juttuja bucket listillä, että saa kyllä ihan huolella suunnitella aikatauluja, jotta kerkeää tekemään kaiken! Kesä on jo ihan kohta, iik!

Untitled

Alkuillasta otin vielä suunnan kohti aurinkoista (ja ihan jäätävän tuulista) Helsinkiä tarkoituksena käydä kahvittelemassa erään vaihtariajoilta tutuksi tulleen kaverin kanssa, ja samalla hakea tarvikkeita äitienpäiväbrunssia varten, jonka kokkaan sunnuntaina äidille täällä mun pikkuluukussani. Äidin toiveiden mukaan tarjolla tulee olemaan sitä samaista gluteenitonta siemenleipää ja lehtikaalihummusta, joita löytyi viime viikon vappubrunssilta ja sen lisäksi mini smoothiebowlit, hedelmiä, vihanneksia, blondie brownieita ja suklaajätskiä. Ja kahvia, tietenkin. Huomenna kipaisen töiden ohessa kaupassa hakemassa vielä vikat jutut brunssia varten, mutta muuten kaikki alkaa olemaan valmiina.

Pakko sanoa, että vaikka viikonloppu vasta alkoi, odotan jo nyt sunnuntaita, ja sitä hetkeä, kun pääsen istahtamaan tuon edellämainitun brunssipöydän ääreen. Sitten kuulkaa relataan ja oikein kunnolla! Huominen päivä menee nimittäin alkuiltaan asti töissä, jonka jälkeen käydään heittämässä yksi kouluprojektiin liittyvä keikka, josta mun matka jatkuu vielä treeneihin. Vähän jänskättää, selviänkö huomenillalla yhtenä kappaleena kotiin. Jos musta ei siis kuulu, tulkaa etsimään – löydyn todennäköisesti nukkumasta jostain kotimatkan varrelta.

Sen pidemmittä puheitta tsemppaan itseni tästä sohvalta nyt ylös ja kokkaan vieä huomiset eväät valmiiksi. Sitten pää tyynyyn ja unille. Ihanaa viikonloppua, nauttikaa auringosta!

-Laura

P.s. Kiitos Emmille, tämänpäiväiselle kahvitteluseuralaiselleni, kuvista 🙂