Moro! Se ois taas perjantai! Juuri äsken pohdiskelin, että millonkohan mulla olisi viimeksi ollut vanha kunnon perjantaifiilis? Tiedättekö se sellanen kutkuttava tunne, kun tekisi vain mieli hypähdellä ilosta ja hymyillä vastaantulijoille? Mä oon aina ollut just se, joka ei malta istua perjantaisin koulussa viimesiä tunteja, kun viikonlopun suunnitelmat pyörii mielessä ja haluaisi vain äkkiä päästä toteuttamaan niitä. No mutta, vastauksena kysymykseen, en ihan oikeasti edes muista… Olen viime aikoina niin tottunut suhtautumaan perjantaihin ihan samalla tavoin kuin muihinkin arkipäiviin, koska 99% lauantaiaamuista herään klo 6.30 töihin. Ei auta itku markkinoilla – sellaista tämä opiskelevan ja työtä tekevän ihmisen elämä usein on.
Viikonlopulle ei siis ole sen kummempia suunnitelmia. Tänään mulla on iltapäivästä viimeiset crosstraining -kurssin treenit ja sen jälkeen (jos vain millään kykenen) olisi tarkoitus käväistä vielä kaverin tupareissa. Huomenna sitten aikaisin ylös ja aamuvuoroon töihin. Töiden jälkeen koko loppupäivä menee ihan perusmeiningeissä: salilla, kotona ruokaa laittaen, poikaystävän kanssa hengaillen ja todennäköisesti aikaisin nukkumaan mennen, sillä sunnuntaina on sitten taas koko päivä töitä. Huhhuh! Kuulostaa aika rankalta, mutta yritän selvitä.

imageUntitled

Ainakin yksi asia mikä pitää mut raiteilla vielä pari viikkoa on meidän Californian matka, joka lähenee jo hurjaa vauhtia. Odotan niin innolla, että päästään lähtemään! Tää elämä täällä perusarjen keskellä on viimeaikoina ollut niin masentavaa ja ahdistavaa, että voin sanoa varmaksi tuon loman tekevän mulle hyvää. Ihan jo pelkästään se, että saan tuntea auringon lämmön iholla, tulee auttamaan. Jos teillä on muuten hyviä vinkkejä Los Angeles-San Fransisco alueelle niin mielelläni otan vastaan! Oon jo googlettanut kaikki kyseisissä paikoissa sijaitsevat Whole Foodsit, joten ne ovat jo ainakin tiedossa, heh. Voin jo nähdä itseni pomppimassa onnesta siellä hyllyjen välissä… Oh God. Ja niille jotka eivät ole Whole Foodsista ennen kuulleet, kyseessä on siis paikallinen Ruohonjuuri, mutta hieman laajemmalla ja paremmalla valikoimalla.;)

image

Mutta joo, nyt mun täytyis pyöräyttää vähän välipalaa ennen treeneihin lähtöä. Ajattelin paistaa pitkästä aikaa satsin perus banskupannareita ja niiden kaveriksi kookosöljyssä ja kanelissa paistettuja omenalohkoja. Kuulostaa aika hyvältä, eiks je? Tehkäähän tekin jotain ihanaa superherkkua näin perjantain kunniaksi! Nyt on pakko rientää, adios!

-Laura