Tänään tapahtui jotain tosi merkityksellistä – palasin reilun kolmen kuukauden jälkeen joogamatolle. Reilun tunnin ajan hengitin taas pitkästä aikaa syviä hengityksiä, liikuin niiden tahtiin ja tunsin, kuinka kehosta vapautui kaikki ylimääräinen huono energia. Olin läsnä, rentoutunut ja vapautunut. Tein pitkästä aikaa sitä, mitä rakastan, ja se tuntui niin hyvältä.

IMG_0471
IMG_0493

Kiitos kansainvälisen joogapäivän ja Roots Helsingin järjestämän tapahtuman, sillä ilman niitä tuskin olisin astunut maton päälle tänäänkään. Liian kauan oon nimittäin viimeaikoina joutunut varomaan mun rannetta, enkä oo siitä syystä edes halunnut mennä joogatunnille. Kierre on jäänyt päälle, enkä oo osannut pysähtyä paikoilleni hengittämään tarpeeksi.

Mutta oli aika palata takaisin joogatunneille. Ja siihen flowhun, minkä ne mun kehossa saa aikaan.

IMG_0477
IMG_0474
IMG_0475
IMG_0495

Pääsin siis ensimmäisten joukossa kokemaan Helsinkiin avatun uuden vegaanisen kahvila&joogasali -konseptin, Roots Helsingin. Sali oli vaalea ja avara ja sen seinällä koreili upea maalaus, joka pysäytti minutkin monesti paikoilleni vain tuijottamaan sitä. Myös kahvilan sisustus ei voisi olla enemmän mun mieleen – rosoista, modernia, väljää ja yksinkertaista. Epätäydellisen täydellistä. Jo heti sisälle astuessa tiesin, että tästä paikasta tulee yksi Helsingin suosikeistani.

Ja ainakin ensikerran perusteella siitä tulikin.

IMG_0464
IMG_0500

Joogasalin yhteydessä oli pienimuotoinen kauppa, jossa oli esillä värikkäitä joogavaatteita ja kahvilan vitriinistä taasen löytyi tuorepuristettuja mehuja, raakasuklaata, Greenstreetin raakakakkuja ja tuorepuuroa. Menulta löytyi myös ruoka-annoksia niin aamupalalle, lounaalle, kuin illallisellekin. Ensi kerralla haluan ehdottomasti testata Matcha vohvelit – ne jäivät pahasti mieleen kummittelemaan.

Joten kyllä, tänään oli hyvä päivä. Ei pelkästään siksi, että pitkästä aikaa joogasin. Vaan myös siksi, että pysähdyin ja annoin itselleni aikaa.

-Laura