Teki niin kovasti mieli tulla kirjoittelemaan, että oli pakko lykätä tämän päivän siivousurakkaa vielä hetken verran. Mun on jo aika kauan pitänyt tehdä täällä kotona ihan perinpohjainen puhdistus, mutta aina se on vaan jäänyt, ja hätäinen imurointi ja pölyjen pyyhintä on saanut riittää siivoukseksi. Liekö sitten äidin opit kolkuttamassa alitajunnassa vai mitä, mutta en vaan kertakaikkiaan voi antaa noiden pölykerroksien enää hengailla tuolla näin juhlapyhän aikaan. Pyhäksi nimittäin laitetaan koti kuntoon ja piste. Tänään täällä heiluu siis rätti, luuttu ja imuri niin kauan, kunnes pinnat kiiltää puhtauttaan (tai siis, heiluvat niin kauan, kunnes lähden muihin menoihin). Harmittaa jo nyt etukäteen, etten hankkinut mitään nättejä pääsiäiskukkia kotia koristamaan – olisivat varmaan näyttäneet aika kivoilta niiden kiiltävien pintojen kanssa…

image
image

Niin ja löysimpä tällaiset unohtuneet kuvatkin jostain koneen syövereistä, jotka halusin tulla jakamaan. Kyseinen asu on ehdottomasti yksi mukavimmista mitä teidän – tuo trikoohameen ja kollarin yhdistelmä on niin hyväntuntuinen päällä ja samalla aika kivannäköinenkin! Vai mitä te tykkäätte? Innolla jo odotan niitä lämpimämpiä päiviä, että pääsee oikein tehokäyttämään kaikkia hameita ja kevyempiä housuja. Rikkoutuisi nimittäin tuo ainainen mustat farkut ja kollari -kaava myös arkipukeutumisessakin… Joten aurinko, voisitko tulla takaisin?

image
image

Mutta takaisin tähän päivään. Siivousurakan jälkeen suuntaan tänään pitkästä aikaa juoksulenkille! Eipä ole tämän loskatalven aikana pahemmin tullut ulkona kirmailtua, joten nyt kun tiet alkavat taas olla kuivia ja ilmakin on freesi, ajattelin käyttää tilanteen hyödyksi. Lenkin jälkeen jatkan vielä hot joogaan, ja sieltä sauna-&paljuiltaan (!!!) rentoutumaan tyttöjen kanssa. Aika hyvältä päivältä kuulostaa!

Mutta niin kuulostaa myös huominen, sillä silloin toteutetaan Liisan kanssa jo pitkään suunnitteilla ollut vegaaninen pääsiäisateria. Menulta tulee löytymään rosmariini-seitania mantelikermakastikkeella, lehtikaali-kurpitsa-salaattia ja (raaka)snickers -jälkkäri. Reseptejä ja kuvia huomisesta luvassa jo ihan lähipäivinä, jotta tekin kerkeätte nappaamaan parhaat vinkit pääsiäispöytään.

image

Noniin, nyt on pakko laittaa hihat heilumaan ja tehosiivota nämä huimat 25 neliötä perinpohjaisesti! Oikein ihanaa pitkää perjantaita! Rentoutukaa ja nauttikaa pääsiäisherkuista:)
-Laura