Nyt on tultu siihen vaiheeseen personal trainer koulutuksessa, että mun olisi aika valita itselleni harjoitusasiakas koulutuksen loppuajaksi. Ajattelin, että helpoin ja varmasti tehokkain tapa saada itselleni tuntematon harjoitusasiakas (tuntematon siksi, jotta tilanne vastaisi mahdollisimman paljon oikeaa asiakastilannetta), olisi tämän blogin kautta. Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on ihania, mun kanssa samanhenkisiä tyyppejä, joita myöskin varmasti liikunta ja hyvinvointi kiinnostaa.

Untitled

Tarjoankin nyt 10 viikon henkilökohtaista valmennusta, jonka aikana keskitytään niin liikunnan kuin ruokavalionkin vakiinnuttamiseen osaksi arkea. Tarkoituksena harjoitusasiakkuudessa on siis harjoitella ihan konkreettisesti tulevaa pt:n ammattia ja asiakkaiden kanssa työskentelyä. Mä tulen tekemään asiakkalleni kuntotestauksen, treeniohjelman, ruokavalion ja keskittymään niiden ohella myös henkiseen valmentamiseen – asiakkaan toiveiden mukaisesti. Koko lysti on maksuton, koska oon kuitenkin vielä vasta harjoittelemassa näitä juttuja. Takana on kuitenkin jo lähes puolet koulutusta ja tietoa on tullut paljon. Nyt vain pitäisi soveltaa sitä käytäntöön.

Minkäänlaisia vaatimuksia tai odotuksia mulla ei harjoitusasiakasta kohtaan ole – iällä, sukupuolella tai liikuntataustalla ei siis oikeastaan oo mitään väliä. Ainoana vaatimus on, että asiakkaan tulisi olla valmis mahdollisesti kustantamaan yhteiset salikäyntimme, joita ei tuon 10 viikon aikana ehdi kuitenkaan edes tulla kovin montaa. Valmennus tulee tapahtumaan Helsinki-Espoo akselilla, koska asiakkuus vaatii viikottaisia tapaamisia, ja sen takia haluan, että asiakas olisi lähellä minua.

Untitled

kuvat: Ella Elers

Jos siis olisit kiinnostunut lähtemään 10 viikon valmennukseen messiin, rustailehan mulle itsestäsi esittelyviesti, jossa kerrot hieman taustastasi ja tavoitteistasi liikuntaa, ravitsemusta ja ylipäätään hyvinvointia koskien. Mä yritän valita asiakkaan mahdollisimman pian, jotta päästäisiin tuossa ensi kuun puolella jo hommiin.

Viestiä voi laittaa osoitteeseen laurarosilla@gmail.com. Apua, innolla jo odotan!

-Laura