Huh, vihdoin tämä viikko alkaa kallistua sinne mukavemman ja vähemmän kiireisen ohjelman puolelle. Alkuviikko on tosiaan ollut täynnä töitä, asuntoasioiden hoitamista, kouluhommia ja siihen päälle olisi pitänyt vielä uusintatenttiinkin ehtiä lukemaan. Sitten vielä salitreenit ja sosiaalinen elämä (joka on kyllä ollut aika rajoittunutta) edellä mainittujen juttujen lisäksi, niin on varmaan sanomattakin selvää, ettei rentoutumiselle oo pahemmin ollut aikaa. Näin tässä sitten taas kävi, että pari viikkoa sitten voivottelin tekemisen puutetta, ja nyt hommaa riittäis noiden laiskotteluviikkojenkin edestä. Tänään saatiin koulussa kuitenkin vihdoin projektin loppuraportti koottua, jonka jälkeen kävin sutasemassa vielä sen uusintakokeenkin pois päiväjärjestyksestä. Hommat alkaa siis tosiaan olemaan loppusuoralla, ja pian se joululomakin sieltä jo tulee!
Nyt loppuviikosta ois tiedossa pikkujoulut, ylppärijuhlat, itsenäisyyspäivän juhlintaa hyvän ruoan kera ja hengailua läheisten kanssa. Voisihan niitä Linnanjuhliakin siinä sivussa vähän tsiigailla ja yrittää bongailla kivoja mekkoja (joita ei kyllä ikinä oo kun ehkä kaksi… Why?).

image

Tajusin muuten tossa aamulla, etten ole vielä ehtinyt edes jouluostoksille! Vaikka teenkin osan lahjoista itse, täytyy mun silti käydä kaupoilla hakemassa pari juttua jokatapauksessa (esim. poikaystävän lahja, joka on ehkä maailman vaikein keksiä!!). Nyt alkaa olla aika kiire tän asian kanssa ja ajattelin, että heti kun mulla on ens viikolla vapaata aikaa, otan itseäni niskasta kiinni ja raahaudun sinne kaupoille! Ootteko te tehnyt jo joululahjaostokset? Otan mielelläni vinkkejä vastaan tohon poikaystävän lahjaan liittyen – pieni kriisi nimittäin meneillään sen kanssa…

Untitled
Untitled

Ja hei, kai ootte nauttineet tosta ihanasta auringonpaisteesta, joka on lämmittänyt meitä eilen ja tänään? Mä heräsin aamulla niin nättiin valoon, kun aurinko paistoi oranssina kaihtimien läpi mun huoneeseen. Tuli heti niin kiva fiilis ja oli pakko myös sopia kuvaustreffit, kun kerrankin oli hyvä sää! Me mentiinkin sitten Katan kanssa heti koulun jälkeen napsimaan parit kuvat ja nautiskeltiin raikkaasta ilmasta. Kyllä on pakko myöntää, että alkaisin sitä lunta jo tässä vaiheessa joulukuuta kaipailemaan, mutta niin kauan kun aurinko paistaa, ei mua se lumettomuuskaan niin paljoa häiritse. Miten teidän viikko on sujunut? Mä alan nyt katsomaan uutta lemppariohjelmaani, Ravintola X:ää!

-Laura