Voi kuulkaa, nyt on muuttoilmoitus ja vakuutussopimukset tehty, sohva, sänky ja iso kasa astioita viety ja suurinosa vaatteista pakattu. Sitä on meikäläinen käynyt kyllä melkein kaikki mahdolliset tunnetilat läpi tässä parin päivän sisällä, ja muutto alkaa ekaa kertaa ihan oikeasti tuntumaan todelta. Pian on aika siirtyä pysyvästi uuteen osoitteeseen ja aloittaa ihan uudenlainen elämä. Aika sopivasti sattui tämä uusi vuosi tähän muuton kohdalle, koska muutoksia on todella tapahtumassa. Vuodenvaihde vois kyllä odottaa vielä pari päivää, että saisin asiat vähän paremmin järjestykseen, ennen kun aloitan uuden arjen.
Mutta, huomenna se uuden vuoden aatto jo on ja allekirjoittaneella ei ole sitten minkäänlaisia suunnitelmia koko illalle… Uusi vuosi on ihana juhla, mutta tänä vuonna mulla ei ole edes sellaista samanlaista bilefiilistä, kun aikaisemmin. Olisi ihanaa viettää vuodenvaihdetta hyvällä porukalla vaikka jonkun mökillä, mutta tänäkin vuonna olen täällä koti-Espoossa ilman minkäänlaisia suunnitelmia. On se vaan todettava, että tänne ei kannata kyllä jäädä, jos ei mitään ohjelmaa ole tiedossa. Näillä näkymillä siis syödään perheen kanssa hyvä illallinen ja loppuillan meininki selviää sitten myöhemmin. En kyllä pistä pahitteeksi, vaikka mitään bileitä ei edes olisi – kyllä uutta vuotta voi juhlia muutenkin kuin vetämällä pään täyteen. Onko teillä jotain kivoja suunnitelmia huomiselle?
Nyt on pakko nousta sängystä ja herätä tähän päivään. Oon makoillut melkein koko aamun peiton alla, kun fiilis on ollut jotenkin aika alakuloinen ja väsynyt… Nyt siis kahvia napaan, treenivaatteet päälle ja salille. Illalla mennään vielä vähän shoppailemaan kotijuttuja, ja käydään asentamassa pari lamppua mun kämppään. Tässä pari räpsyä viikonlopulta:) Palaillaan toivottavasti jo huomenna!


Untitled
Untitled
IMG_9925
Untitled

-Laura