Torstai oli joskus mun inhokkipäivä. Silloin koulua oli aina vähintään kolmeen asti iltapäivällä, ja muutenkin fiilis oli jotenkin automaattisesti tylsä. Pelkästään sana torstai kuulostaa mun korvaan  jotenkin niin inhottavalta. Mulla oli torstaisin myös aina pianotunnit, ja vihasin niillä käymistä jostain syystä ihan hirveästi. Vaikka olin lahjakas soittaja, lähdin tunnilta usein itku kurkussa ja koin tosi kovia paineita harjoittelusta. Liekö tuo sitten syy, miksi mulle on edelleen jäänyt takaraivoon fiilis siitä, että torstai on tyhmä päivä.

Untitled

Toisin oli kuitenkin tänään, koska tää torstai on ollut varsin mukava. Käytiin äidin kanssa äsken ihastelemassa mun uutta kämppää ihan ajan kanssa, ja samalla myös mittailtiin vähän paikkoja. Visualisoitiin miten huonekaluja vois asetella, ja mietittiin mitä kaikkea mun sinne kämppään nyt tarvitsee hankkia. Täytyy sanoa, että oon ollut vähän stressaantunut, kun mitään huonekaluja tai muita juttuja ei oo vielä pystynyt hankkimaan, koska niille ei oo tässä ennen muuttoa oikein mitään säilytystilaa. Sain onnekseni kuitenkin tänään tietää, että pääsen viemään tavaroita tonne kämppään jo heti ensi viikolla! Nyt voin siis laittaa huonekaluprojektin ihan kunnolla käyntiin ja alkaa oikeasti hankkimaan niitä. Olisi myös ihanaa jos Pukki muistaisi mua jollain kivoilla asuntoon liittyvillä jutuilla, niin säästyis itseltäkin vähän rahaa pahan päivän varalle… Vink vink!

Untitled
IMG_9537


Koulussakin sujui tänään oikein kivasti. Saatiin ihan loistavaa palautetta meidän tämän syksyn myyntiprojektista, ja huomenna voidaan sitten hyvillä mielin taputella tämän syksyn kouluhommat pakettiin. Huomenna ois nimittäin meidän projektin esittäminen sekä oppilaille, että opettajille, jonka jälkeen mennään vielä meidän projektitiimin kanssa johonkin hyvään paikkaan syömään. Ihana aloitus viikonlopulle siis tiedossa! Maanantaina mua odottelee vielä ruotsin kirjallinen tentti ja keskiviikkona suullinen, mutta niiden jälkeen oon täysin joululomalainen!

Untitled


Nyt sais se lumi vihdoin alkaa satelemaan, että saataisiin oikein perinteinen valkoinen joulu. Mulle itselleni se ainakin vaikuttaa joulumieleen, jos lunta ei oo ollenkaan. Ei auta vaikka kuinka kuuntelisin joululevyjä ja leipoisin pipareita – joulu ei oo täysin joulu jos ei oo senttiäkään lunta. Pidetäämpä siis sormet ristissä, että saataisiin ihana valkoinen maa valaisemaan pimeitä päiviä. Tulipas sekavaa tekstiä, mutta eipä siinä – fiilis on nimittäin aika levoton tällä hetkellä. Nyt alkaa kuitenkin mun lemppariohjelma, Ravintola X, joten uppoudun sen maailmaan. Hejdo!
-Laura