Oon viimeaikoina tehnyt pari tosi kivaa löytöä ihan randomisti. Tosiaan shoppailtua ei oo (noin niinkun sisustukauppojen ulkopuolella) tullut oikeastaan ollenkaan, vaan oon enemmänkin käynyt piipahtamassa kaupoissa ja juuri silloin silmään on osunut jotain spessua. Tässä nyt viimeaikojen löytöjä. Näiden lisäksi oon tietty hankkinut kotiin aina milloin mitäkin, mutta niitä kaikkia näitte aika hyvin siinä asuntopostauksessa.

IMG_0693

Oon silmäillyt jo pitkän tovin kaikkia kukonjalkakuvioisia juttuja, ja nyt vihdoin löysin tän ihanan bomberin Cubuksesta! Tosiaan toi kukonjalkakuvio on kiehtonut mua jo kauan, ja oon punniskellut erilaisten takkien ja huivien välillä – ostamatta kuitenkaan mitään. Heti kun näin tän bomberin, tiesin, että se lähtee mukaan. Sovitin takkia päälle, kurkkasin hintalappua ja kiikutin sen suoraapäätä kassalle. Toi maksoi alennuksen jälkeen tosiaan vain vaivaiset 11e ja rapiat.

IMG_0696

Oon jo pidemmän aikaa metsästänyt kunnon vintage leviksiä kirppareilta. Viime kirpparireissulla Levikset jäivät taas löytämättä, mutta törmäsin näihin Ginan vaaleisiin farkkuihin. Käytän yleensä vaan mustia housuja ja oon jotenkin aina vierastanut vaaleita farkkuja, vaikka niistä tykkäänkin. Nää maksoi kuitenkin vaan vaivaiset 5 euroa ja istuivat ihan kivasti päälle, joten päätin napata farkut mukaan. Odotan jo innolla kevättä, että näitä pääsee käyttämään vähän ahkerammin – noilla loskakeleillä ei nimittäin kauheesti huvita laittaa näitä jalkaan…

image

Lemppari urheilurintsikat for sure! Heti kun näin nämä Stadiumissa, oli pakko päästä sovittamaan. Onneksi istuivat hyvin päälle, sillä nämä lähtivät mukaan ilman epäilystäkään. Oon ollut jostain syystä tosi laiska ostamaan urheilurintsikoita ja viime ostokerrasta on vierähtänyt jo yli vuosi. Ihan nolottaa… Onneksi nämä ihanuudet löytyivät ja Stadiumin jäsenkortilla sain vielä puoleen hintaan!

IMG_0701

Tämäkin toppi löytyi yllätys yllätys aleista. Oon ettinyt jo pidemmän aikaa ihan perus valkoista paitaa, jota voisi pitää pitkien neuleiden kanssa. Tämä yksilö löytyi ihan sattumalta BikBokista tossa pari päivää sitten, ja hintaa tällä oli vähän vajaa kymppi. Tää toppi on ollut mun päällä nyt ihan liian monta kertaa sen ostamisen jälkeen, mutta ainakin tulee käytettyä!

Tällaisia juttuja tällä kertaa:) Huomenna mua ja Julieta odottaa Sandron ihanaakin ihanampi brunssi! Halusin ehdottomasti viedä norjalaisen vieraani Stadin parhaaseen ja samalla omaan lemppariraflaani syömään. Ah, en malta odottaa huomista! Oikein hyvää viikonloppua kaikille ja palaillaan taas!

-Laura