Siis lunta! JES! Kyllä kävi hyvä tuuri kun tulin lenkiltä kotiin valehtelematta ihan pari minuuttia ennen lumisateen alkamista. Oli ihanaa katsella ikkunasta, kun lumi laskeutui pikkuhiljaa maahan ja synkkä ilma vaihtui raikkaan talviseksi. Joulufiilis – sieltä se tulee! Nyt enää lahjojen hankinta ja joululaulut soittolistalle. Anyways, rustailin tähän postaukseen erilaisia pikkufaktoja itsestäni. En olekaan edes kertonut kunnolla itsetäni täällä blogissa, joten tällaiset faktapostaukset on mun mielestä hauskaa vaihtelua normaaleihin arkihöpöttelyihin.

IMG_5542

– Jätän aina parhaat palat ruoka-annoksestani viimeiseksi, jotta suuhun jää hyvä maku.
– Oon surullisen huono säästämään rahaa ja en tiedä miten tällä menolla pääsen ikinä muuttamaan omilleni.
– Olen ollut kolmannelta luokalta saakka musaluokalla aina sinne lukion viimeiseen vuoteen saakka.
– Tykkään, että ruoka-annokseni näyttävät kivoilta ja oon myös aika tarkka syömäni ruoan laadusta, toisin sanoen: olen ruokahifistelijä.

IMG_5544

– Mulla ei oo lempiväriä
– Nautin kaikesta tekemisestä ja mulla tulee helposti huono omatunto jos oon vaan maannut koko päivän (huono tapa I know, mut osaan mä rentoillakin!).
– Tuore mango on parasta.

IMG_5541

– Valmistuin vuoden myöhässä lukiosta, koska olin vaihdossa New Yorkissa vuoden verran.
– Oon aikamoinen kotihiiri, vaikka nautinkin matkustelusta ja kaikenlaisesta tekemisestä. Kuitenkin on aivan ihanaa viettää pitkän päivän jälkeen rauhallinen ilta kotona oman peiton alla.
– Aamut on ihania. Parasta on herätä ajoissa, kokkailla joku superaamupala ja aloittaa päivä hyvissä ajoin.

Huomenna on taas pitkä päivä edessä, ja sitä ennakoiden oon tänään rentoillut koko päivän kotona. Okei, kävin mä sentään lenkillä! Raakasuklaata oli tarkoitus tehdä, mutta olin lenkin jälkeen niin rättipoikki, että oon vaan syönyt, maannut sohvalla ja nukkunut päikkärit. Tuottelias ilta ollut siis täällä päässä!:D Sunnuntaina muuten pääsen VIHDOIN JA VIIMEIN Sandron brunssille!!! On niin pitkään pitänyt testata toi brunssi, kun kyseisen ravintolan lounas- ja illallismenut on tullut koluttua läpi monet kerrat. Mutta Sandrosta varmasti lisää myöhemmin:) Nyt alan jo painumaan iltapalan kautta pehkuihin… Hyvää yötä ja hauskaa perjantaita!
-Laura