Voi synttärit, minkä teitte! Tänä vuonna sain juhlia oikein olan takaa, kun eilisen syntymäpäiväni viettäminen alkoi jo sitä edeltävänä viikonloppuna. Ensin lauantaina vietin vähän villimpää iltaa ihanien ystävieni kanssa tanssien ja nauraen ja sitten sunnuntaina aloitin päiväni herkullisen Sis. Delin brunssin äärellä herkutellen. Homma ei tietenkään päättynyt vielä siihen, vaan jatkui eilen, kun vietin sitä oikeaa synttäripäivääni. Vaikka olo oli aika väsynyt viikonlopun blogigaalan, työvuoron ja pienen juhlimisen jälkeen, on synttäripäivä mulle aina sellainen, että silloin jaksaa hymyillä – väsytti tai ei.

Untitled
Untitled

Koska asun yksin, aloitin synttäriaamuni tänä vuonna sänkyyn tuodun aamupalan sijasta (onko joillain muillakin ollut perheissä tää perinne?) parin tärkeän ystävän kanssa aamupalalla The Cockissa, jossa nautittiin ihanat smoothiebowlit ja avocado toastit. Vatsa täynnä herkkuaamupalaa suuntasin salille, vedin lempparitreenini ja ampaisin siitä suihkun kautta taas seuraavaan paikkaan – nimittäin sen yhden ihan super tärkeän tyypin kanssa lempparipaikkaani lounaalle. Päätettiin kävellä keskustasta Eiran Sandroon, kun sää kerta oli niin ihana. Raikas, kirpeä ja aurinkoinen. Käppäiltiin pitkin Punavuoren kauniita katuja, nautiskeltiin auringosta ja raikkaasta syysilmasta. Lounaan jälkeen suuntasimme keskustaan vielä hetkeksi pyörimään, josta sitten lähdin äidin luokse leipomaan itselleni synttärikakkua iltaa varten. Illalla joukko läheisiä ja sukulaisia tuli nimittäin piipahtamaan, nautittiin hyvästä ruoasta ja vietettiin iltaa yhdessä.

Untitled
Untitled
Untitled

Varsin erityinen ja ihana syntymäpäivä siis. Mulle synttäreinä tärkeintä on saada viettää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa ja tehdä just ja vaan niitä juttuja, mitä huvittaa. Onhan se kuitenkin se yksi päivä vuodesta, jonka voin todeta olevan ”mun päivä”. Silloin on mun mielestä ihan ookoo heittäytä pikku prinsessaksi ja viettää juuri sellaisen päivän, kuin itse haluaa. Ja niinhän mä teinkin.
Pakko vielä todeta, kuinka varmistun vaan päivä päivältä enemmän siitä, että oon todella onnekas, kun mulla on näinkin paljon niin upeita, välittäviä ja aitoja ihmisiä mun elämässä. Kiitos kaikille teille, ootte korvaamattomia. Ihana synttäripäivä takana. Tästä on hyvä aloittaa elämä kahdenkympin paremmalla puolella. Saa nähdä, mitä tuleva vuosi taas tuo tullessaan.

Ensi synttäreitä odotellessa.

-Laura