Heräsin tavallista innostuneempana, sillä tätä päivää on odotettu jo monta kuukautta. Ollaan puhuttu poikaystävän kanssa joulusta saakka, että lähdettäisiin kevään lopussa reissuun, ja tänään on se päivä, kun vihdoin päästään yhdessä vähän pidemmäksi aikaa muualle.

DSC_6751
DSC_6757

Aluksi meillä oli suunnitelmissa lähteä Aasiaan, mutta koska budjetti ei tällä kertaa antanut myötä, päätettiin valita kohde jostakin lähempää. Varattiin lennot vasta pari viikkoa sitten ja vihdoin tänään me lähdetään sitten kohti Espanjaa – tai tarkemmin ottaen Fuengirolaa.

Mennään siis mun toiseen kotiin, meidän Espanjan talolle, asustelemaan reiluksi pariksi viikoksi. Mulla on vielä saikkua tän kuun loppuun, ja koska kotona kököttely on alkanut tuntumaan vähän turhanpäiväiseltä, tuli tää matka kuin tilauksesta. Kerrankos sitä on tällaisessa tilanteessa, että pystyy noin vaan karkaamaan etelään lomailemaan.

DSC_6785
Mutta niin. Tiedossa ei oo sen kummempia suunnitelmia – aiotaan vaan elellä menemään päivä kerrallaan. Nautitaan auringosta, merestä, rannasta, uima-altaalla löhöilystä, treenaamisesta, hyvästä ruoasta, tuoreista (JA HALVOISTA) hedelmistä ja shoppailusta. Niiden lisäksi käydään myös joissakin lähellä olevissa paikoissa retkillä – mm. Sevilla, Gibraltar, Malaga ja Puerto Banus kiinnostavat (jos teillä on suosituksia Espanjan etelärannikon mestoista, niin laittakaa ihmeessä vinkkejä tulemaan).

DSC_6750

Aika rennot seuraavat pari viikkoa siis tulossa. Vaikka tässä omalla terassillakin on nyt aika tosi jees makoilla ja ottaa aurinkoa, odotan kyllä innolla etelän ilmaston tuoksua, ajanviettoa rannalla, halpaa viiniä, äyriäisruokia (paella<3) ja meidän kämpällä hengailua ihan tosi paljon. Ihanaa olla kohta siellä!

Tästä alkaa mun kesä!

-Laura