Noniin, vihdoin pääsin istahtamaan kunnolla alas koneen ääreen. Tämäkin postaus oli tarkoituksena toteuttaa jo tiistaina, mutta hei – life happens ja varsinkin näin kesällä siitä on nautittava täysin rinnoin. Koko alkuviikko on nähkääs mennyt aikalailla töissä, ystävien kanssa palloillessa tai siirtyessä paikasta toiseen. Sitten iltaisin olo on ollut niin väsynyt, etten ole kyennyt Californiacationin katselemista vaativampiin tehtäviin ja kone on toimittanut ainoastaan telkkarin virkaa.

Mutta asiaan – nimittäin mun maanantaiseen päivään, jonka varrelta kuvailin mun puuhia ihan aamusta iltaan asti. Ajattelin, että olisi kiva välillä jakaa vähän tarkemmin, miltä mun päivä voisi näyttää ja maanantaina kamera kulki niin aktiivisesti mukana, että kuvasaldoa kertyi sopivasti.

Eiköhän kurkata, miltä mun maanantaipäivä näytti…

Untitled

Herätys pirahti soimaan puoli kympin aikoihin ja nousin hetken makoilun jälkeen laittamaan aamupalaa.

Untitled

Aika perus meikän aamupala – mustaherukka smoothiebowl kookoshiutaleilla, cashew -pähkinöillä ja kaakaonibseillä. Ja tietty Orange Is The New Blackin uusin tuottari, wuhuuu!

Untitled

Extemporee treffit ihanan Ellan kanssa. Pitkästä aikaa Sandron lounasta<3

Untitled

Käytiin Ellan kanssa käppäilemässä myös Töölönlahdella ja napsittiin siinä samassa vähän kuvia. Mä en ollut ikinä edes kävellyt tuota junaradan puolta Töölönlahdella, joten maisemat oli mulle aika uudet. Täytyy mennä vielä uudestaan tonne joku päivä – bongattiin nimittäin aivan ihana kahvilakin vanhasta puutalosta kallionkielekkeen päältä.

Untitled

Maanantai tarkoittaa usein myös kaappien täydennystä ja riensinkin Ellan kanssa hengailun jälkeen Kamppiin ruokakauppaan. Aika perussetti ruokaa lähti taas mukaan – tosta kaupasta käynnistä alkaa tulla jo niin rutiinia, että ei sen kummemmin tartte mitään listoja kirjoitella. Mutta juu, mukaan lähti todella perussetti: vihanneksia, hedelmiä, linssejä, kikherneitä ja kauramaitoa.

UntitledUntitled

Hetken kotona hengailun jälkeen kävi suunta rakkaalle crossisalille treeneihin. Maanantaina tehtiin rinnallevetoa ja loppuun tosi kova 15 minuutin AMRAP (as many rounds as possible) -treeni. Jäin treenien jälkeen vielä vähän treenailemaan käsillä seisontaa, leukoja ja kokeilimpa ekaa kertaa myös yhden käden tempausta, joka onnistui heti paljon paremmin, kuin olin osannut odottaa. Oli taas kerran ihan superkivaa treeneissä, kyllä mä vaan niin rakastan tota lajia!

Untitled

Treenien jälkeen tulin kotiin suihkuun ja syömään, mutta siitä ateriasta en edes kerennyt ottaa kuvaa, sillä se katosi aika todella nopeasti lautaselta (oli ehkä vähän nälkä treenien jälkeen…:’D). Ruoan ja tiskaamisen jälkeen köllähdin sängylle pienen iltapalan kanssa lueskelemaan blogeja ja katsomaan fitnesspäiväkirjojen finaalijaksoa. Seuraavana päivänä mulla oli aamuvuoro, joten menin suht. aikasin nukkumaan.

Sen pituinen se. Nyt kamojen pakkaus ja duuniin koko päiväksi, illalla joogaa ja kamojen pakkausta sillä mä lähden sittenkin juhannukseksi mökille – wuhuuu! Ihanaa päivää, vaikka sää onkin ikävän harmaa ja sateinen. Adios!

-Laura