Jihuu! Vihdoin pääsette kurkkaamaan tänne mun pikkuluukkuun! Sain nyt kuvattua koko tämän huimat 25 neliötä ihan jokaisesta kuvakulmasta ja kyllä näistä kuvista aika hyvin saa käsityksen siitä, miltä täällä näyttää. Talo, jossa asun on aika vanha – luulisin, että rakennettu joskus 70-luvulla – mutta täällä tehtiin putkiremppa juuri viime kesänä. Siitä syystä koko kämpän pinnat on uusittu ja vessakin on päivitetty tähän päivään. Kun ekan kerran astuin tähän asuntoon, tiesin heti, että parempaa saisi kyllä hakea. Näppärä toteutus pohjapiirrustuksessa, modernit pinnat ja neutraalit värit tekevät tästä yksiöstä ihan ensiluokkaisen ja todella toimivan. Tykästyn täällä asumisen vain päivä päivältä enemmän ja olen vain niin kiitollinen, että saan asua näin upeassa asunnossa. Mutta pitemmittä puheitta, lähdetään kurkkaamaan mun kämppään!

imageUntitled

Eteinen on tosi pieni ja käytävämäinen. Heti sisään tullessa vasemmalle avautuu vessa ja oikealla on kolme isoa vaatekaappia, jotka ovat kyllä ihan jokaista hyllyä myöten täynnä. Nuo kaapit on oikeastaan ainoa kunnon säilytystila mulla täällä, ja pääosin sieltä löytyy vaatteita ja kenkiä. Hankin hiljattain eteiseen myös tuon ihanan tikapuu-hyllyn, johon asettelin kaikkia kivoja juttuja esille.

Untitled
imageimage

Kun astutaan vähän peremmälle, avautuu oikealla ”olkkari” ja vasemmalle jää keittiö. Ruokapöytä on suoraan sisään astuttaessa edessä päin ja se jakaa mun mielestä kivasti tätä tilaa enemmän keittiöksi ja olohuoneeksi, vaikka samaa huonettahan tää kaikki on. Sohvan yläpuolelle oon suunnitellut ripustavani kollaasin erilaisista ja erikokoisita mustavalkoisista tauluista tai sitten hankkia hyllyn, jolle taulut voisi asetella. Mulla on jo pari kivaa kuvaa kollaasia varten, mutta osa puuttuu vielä ja sen takia en ole nyt tämän asian kanssa vielä kiirehtinytkään. Kivempi kerätä rauhassa sellaisia kuvia ja tauluja, jotka todella säväyttävät ja miellyttävät omaa silmää ja vihdoin sitten ripustaa ne, kun kokoelma on valmis.

image
imageimage

Sohvaa vastapäätä löytyy siis mun pieni keittiö. Siinä on kaikki tarvittava kätevästi yhdellä seinustalla ja säilytystilaakin on ihan riittävästi. Mikro multa vielä puuttuu, ja sille onkin jo paikka tossa ”kolossa” valmiina. Hyvin olen kuitenkin ilman mikroakin pärjännyt, kun ruuan ja veden voi lämmittää myös liedellä.

image
image

Sitten sinne ”makkari”osastolle. Tässä kämpässä on fiksusti tehty tollanen pieni syvennys, jonne mun 120cm leveä sänky mahtuu oikein mainiosti. Vaaterekki on ollut suuri apu vaatteiden säilytyksessä, koska kaappitilaa tosiaan on aika vähän. Mulla on itseasiassa tuolla kotikotona vielä jonkun verran ulkovaatteita ja kenkiä, koska kaikki ei vaan yksinkertaisesti mahdu tänne… On mulla onneksi häkkivarasto talon alakerrassa, johon voin viedä sitten lasketteluvaatteita tms. Täytyisi nyt ottaa seuraavaksi projektiksi sitten sen varaston täyttäminen ja järjestäminen.

image
image

Niinkuin aiemmin mainitsinkin, vessan sisäänkäynti on suoraan ulko-oven vieressä vasemmalla. Vessa on tottakai myös aika pieni, mutta todella näppärä. Sinne sai hyvin mahdutettua pienen pyykinpesukoneen ja suihkukin on juuri sopivan kokoinen näin yksin asuvalle. Erityisesti tykkään tuolla vessasta noiden laatotusten väristä ja tosta pienestä tasosta, mikä menee seinän vierttä pitkin. Siihen saa kätevästi hammasharjan, tuoksut, hiusharjan, meikit yms muuta sälää, mitä ei enää peilikaappeihin saanut mahtumaan.

image
image

Tällaiselta täällä nyt siis näyttää! Niinkun sanoin, olen enemmän kuin tyytyväinen ja tykkään asunnostani ihan hirmuisesti! Kertokaahan, mitä mieltä olette ja miltä täällä teidän silmäänne näyttää. Nyt tämä lähtee salille, sillä koko aamupäivä on tullut nyt maattua sängyllä tätä postausta väsäten… hehe. Ihanaa keskiviikkoa!

-Laura