IMG_7778

Mä oon ollut lähipäivinä ihan idiootti-iloinen ja hyvällä tuulella, koska elämä nyt vaan on jees ja kaikkia hauskoja pieniä juttuja tapahtuu koko ajan. Ei siis tietoakaan siitä ärtyyneestä ja alakuloisesta fiiliksestä, mistä kirjottelin viime viikonloppuna. Nyt on kolmen päivän työputki takana ja huomenna kalenteri näyttää tyhjää, mahtavaa. Taidanpa nukkua niin pitkään kun huvittaa ja nauttia oikein kunnon rauhallisesta aamusta.

IMG_7576
IMG_7773

Hassua, että sen jälkeen kun luin Kaisan postauksen elämän ihmeellisistä pienistä asioista, myös minulle on sattunut kaikenlaista hauskaa ja ihmeellistä. Eilen bussipysäkillä seisoskellessani eräs nuori mies tuli kyselemään, josko saisi ottaa musta kuvan, koska mulla on kuulemma hyvä tyyli. Meinasin revetä nauruun, sillä kello oli puoli kymmenen illalla ja olin olut koko päivän töissä (asustus oli myös sen mukainen), joten ulkokuori ei kyllä todellakaan ollut kovin viehättävä. Tulin silti iloiseksi ja mietin asiaa edelleen hymyssä suin. Tänään mua piristi ihanat asiakkaat töissä ja odottamaton hymy tuntemattomalta vastaantulijalta. Onnelliseksi teki myös se, kun ystävä tuli piristämään mun viimeisiä minuutteja töissä ja odotti kotiinpääsyäni, jotta pystyi tarjoamaan mulle kyydin kotiin. Olen myös superonnellinen, että sain riittävästi töitä tuleville viikoille. Ja no, onnellisuudesta puheenollen mainittakoon myös, että äskeinen iltapala maistui oikein hyvälle näin pitkän työpäivän jälkeen. Voi, näitä syitä olla onnellinen voisi luetella vaikka kuinka pitkään! Täytynee siis todeta, että minulla on kaikki hyvin.

IMG_7790


Toivottavasti myös te osaatte arvostaa pieniä kivoja arjen asioita. Kun pitää silmät ja korvat auki, kaikenlaista ihmeellistä tapahtuu. Näiden ajatusten parissa painun nyt unille, hyvää yötä!

-Laura