Meinasimpa aloittaa tämän postauksen kertomalla siitä, kuinka epäonninen viime viikko oli, mutta sitten tajusin, että on ihan turha vatvoa niitä turhautumisen tunteita enää toista kertaa. Tänään ei pidä enää murehtia sitä, että eilen oli huono fiilis. Ne tunteet on purettu ja käsitelty (anteeksi äiti itkukohtauksesta) ja nyt voi suunnata energian muihin juttuihin. Kaikkihan on nimittäin ihan hyvin – kevät pistää parastaan, ihmiset heräävät talvihorroksistaan ja uskaltavat jopa näyttää onnellisilta, myös minä mukaanlukien.

unnamed

Olen saanut tänään nauttia vapaapäivästä parhaalla mahdollisella tavalla – ilman mitään kummempia menoja tai aikatauluja. Kävin rauhassa ruokaostoksilla, kokkasin ihanan lounaan ja myöhemmin illallisen, nautiskelin kevätsäästä ja kävin lempparilla kahvakuulatunnilla pitkästä aikaa. Pyöräillessäni salilta kotiin haistelin innoissani keväistä ilmaa ja kuuntelin lintujen laulua – viimeistään siinä hetkessä pystyin sulkemaan kaikki viime viikolla masentaneet asiat pois mielestä. Siinä hetkessä tapahtui jotain ihmeellistä, koska yhtäkkiä vaan tajusin, ettei ole mitään hätää. Ei mitään murehdittavaa. Ainoastaan hyviä asioita. En alkanut vellomaan itsesäälissä, vaan suljin kaikki negatiiviset asiat pois mielestä ja vaan menin eteenpäin. Päätin, etten valita, vaikka saisinkin.

unnamed-2

Nyt kaikki energia uuteen viikkoon (joka on muuten täynnä kaikkea ihanaa tekemistä) ja jokaisesta päivästä nauttimiseen. Mä teen vielä vähän iltapalaa ja makoilen hetken sängyssä, sitten nukkumaan ja huomenna reippaana kouluun! Toivottavasti teidänkin viikko on alkanut keväisissä fiiliksissä – tällä viikolla saadaan nimittäin nauttia tosta arskasta ihan kunnolla, jes!

-Laura