Vihdoin. Vihdoin mä tein sen! Niin, siis pistin kauan haaveilemani blogin pystyyn. Ja joo, tarkkasilmäisimmän muistavat, että onhan mulla ollut blogi joskus, mutta nyt puhun blogistani ihan eri kategoriassa. Tai siis, blogihan tämäkin, mutta tällä kertaa panokset ovat korkeammalla. Kirjoittelin vaihtovuodestani New Yorkissa sellainen parisen vuotta sitten, mutta siihen ne blogihommat oikeastaan siltä osin jäikin. Siitä asti on olen kuitenkin haaveillut pistäväni ihan kunnon blogin pystyyn, jossa voisin jakaa ajatuksia/asuja/ruokajuttuja ja mitä kaikkea nyt mieleen juolahtaakaan.Täällä ruudun takana lymyilee siis (pari viikkoa vaille) 20-vuotias tyttö Espoosta, nimeltäni olen Laura. Hieman outo esittely, pakko myöntää, mutta kun mun mielestä se nyt vaan on tylsää lukea esittelypostausta, jossa tekstin sisältö on oikeastaan tiivistettynä ”Heippa, mun nimi on Laura, oon 20vee tyttö Espoosta ja alotin nyt kirjottamaan tätä blogia.” Mutta niin, skipatakseni sen, ettei tuo edellisen lauseen skenaario toistu tässä omassa tekstissäni, heitän pallon teille lukijoille, ja annan teidän muodostaa postausteni perusteella vähän mielikuvaa siitä, millainen olen. Itsehän voisin tietenkin kertoa, että olen luonteeltani pirtsakka, rempseä ja sosiaalinen, mutta annan teidän todeta nämä erilaiset luonteenpiirteeni ihan itse postauksieni kautta.


Pakko myöntää, että mua vähän jännittää tää blogielämään astuminen, ja toivon, että se toisi mulle just sitä, mitä siltä kaipaankin. Itse haen paljon inspistä blogeista ja nautin niiden lukemisesta (lue: jos siis teksteissä on oikeasti jotain sanomaa), ja siksi musta olisi itsekin vihdoin kivaa päästä jakamaan omia ajatuksia samalla lailla muiden kanssa.
Toivottavasti tämä mun blogini voisi siis olla jollekin se paikka, mistä hakea inspistä, vinkkejä tai ihan vaan hyvää fiilistä omaan päivään. Odotan innolla jo kaikkea tulevaa!:)

Laura