IMG_8806

Heipparallaa! Täällä piileskelen tuota kamalaa, harmaata ja masentavaa ulkoilmaa sohvannurkassa peiton alla. Ehdin niin innostua siitä lumesta ja sen mukana tulleesta valosta, että nyt tää harmaus ärsyttää vaan entistä enemmän! Olo on jotenkin aika uupunut ja vetämätön viime yön jälkeen, joten tein itselleni äsken oikein ison annoksen puuroa puolukoiden ja maapähkinävoin kera. Onneksi hyvä aamupala ja kuppi kahvia tekee ihmeitä ja piristi fiilistä edes vähän! Ajattelinkin nyt pyhittää tämän tiistaiaamupäivän rauhoittumiseen ja rentoiluun, sillä koko loppupäivä kuluu sitten ihan iltaan asti töissä.

IMG_8743
IMG_8746
IMG_8739

Runosuoni ei tänään tunnu tän kummemmin pulppuavan, joten halusin tulla vaan pikaisesti moikkaamaan ja jakamaan eilisiä kuvia, joita räpsittiin Katan kanssa ihanalla Villa Elfvikin retkeilyalueella. Siellä on tullut vietettyä aikaa ihan pikkunaperosta saakka, milloin koulun pikkujoulujen tai joulujuhlien merkeissä, luontoretkellä tai kavereiden kanssa hengaillen. Hassua, että vasta nyt äkkäsin kuinka kiva tuonne olisi mennä ihan kunnolla kuvailemaan! Itse ainakin tykkäsin näistä kuvista tosi paljon – mitä mieltä te olette?


IMG_8732IMG_8738

Saan kyllä olla kiitollinen, että on tollainen ihana ystävä, joka ensinäkin a) osaa kuvata b) jaksaa ja tykkää mennä kivoihin paikkoihin kuvaamaan ja c) välittää, että kuvista tulee kivoja. Yksi kriteeri nimittäin sille, että tämän blogin alunperin pistin pystyyn, oli se, että voisin postata laadukkaita ja ennen kaikkea kivoja kuvia. Kiitos siis Katan<3 Helpotat mun arkea ihan suunnattomasti! Noniin, herkistelyt sikseen, nimittäin nyt painun suihkuun ja teen parit kouluhommat vielä ennen töihin lähtöä.

Kivaa tiistaipäivää!
-Laura