*Kaupallinen yhteistyö: PUR Hyvinvoinkauppa

Mä oon aina ollut vähän sellanen, no, epätyttömäinen omalla tavallani. Joo, musta on toki kiva pukeutua ja välillä meikatakin, lakata kynnet ja pukea mekko päälle, mutta useimmiten (osittain myös mun duunin takia) kuljen paikasta toiseen treenitrikoissa, kollarissa ja naamassa korkeintaan vähän valokynää ja aurinkopuuteria.

Untitled

Joten joo, mä en oo mikään kova tyttö meikkaamaan tai laittautumaan ja sillon kun niin teen, haluan, että lopputulos on mahdollisimman luonnollinen ja kuulas.

Niimpä oon jo pidemmän aikaa halunnut siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan niin eettisistä, kuin ihon hyvinvointiinkin liittyvistä syistä. Mulla on aina ollut suhteellisen hyvä iho, enkä oo satunnaisesti ilmestyviä pieniä epäpuhtauksia lukuunottamatta koskaan joutunut kamppailemaan ihon kunnon kanssa sen kummemmin. Silti oon aina kaivannut ihooni enemmän nimenomaan sitä sellaista hehkua ja kuulautta, etenkin näin talviaikaan, kun auringonvalo on vähissä, eikä iho oo erityisen päivettynyt.

Untitled
Untitled
Untitled

Musta on etenkin viimeaikoina meikatessa tuntunut, ettei se aja asiaansa siinä, että näyttäisin freshimmältä, iho tasaisemmalta ja katse kirkkaammalta, ja luulen ihan tosissani, että syynä on nimenomaan ollut se, millaisia meikkejä olen käyttänyt. Meikkivoide on tuntunut pakkelikerrokselta naamassa ja olo on ollut jotenkin tosi tunkkainen, kun naamassa on ollut meikkiä. Tässä myös osasyy siihen, miksen ole sen pahemmin jaksanut edes meikkailla.
Pääsin tuossa taannoin kuitenkin erään kosmetologiystäväni meikkimalliksi, jolloin mun meikki tehtiin täysin luonnonkosmetiikkatuotteita käyttäen. Täten pääsin vihdoin ensikosketukseen luonnonkosmetiikan kanssa ja vieläpä ihan aidosti todistamaan, miten ne toimivat omalla ihollani.

Mulle tehtiin suht. luonnollinen meikki, jossa käytettiin pohjustukseen Zuii:n meikkivoidetta, peitekynää ja aurinkopuuteria. Luomille sudittiin samaisen merkin purppuran sävyisen luomiväripaletin värejä ja ripsiin mustaa mascaraa.

Ihastuin lopputulokseen niin paljon, että olin jo siinä vaiheessa ihan myyty – iho oli ihanan kuulas, meikki ei tuntunut pakkelilta naamassa ja vaikka ihon epäpuhtaudet ehkä vähän pistivätkin entiseen meikkipohjaan verrattuna enemmän silmään, oli lopputulos paljon, PALJON freshimpi ja luonnollisempi.

Untitled

Untitled


Niimpä menin reippaana tyttönä ottamaan yhteyttä PUR-hyvinvointikaupan tyyppeihin ja kyselin, josko voitais järkkäillä jonkunlaista yhteistyökuviota näiden meikkihommien tiimoilta. Mä kun en sen kummemmin näistä luonnonkosmetiikkahommista vielä tajua ja lähinnä toiveenani oli vain saada muutamia tuotteita testiin. Onnekseni tämä ihana kosmetologiystäväni, joka oli minut juuri aikaisemmin meikannut, työskentelee PURilla ja sain kaupassa asioidessani tosi henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua.

Valittiin mulle testiin Zuii:n meikkivoide ja peitekynä, Bohon aurinkopuuteri, luomiväri ja kulmakynä, sekä Rms Beautyn ripsiväri.


Untitled
Oon käyttänyt kyseisiä tuotteita nyt reilun viikon ajan ja niinkuin arvata saattaa, oon ollut yhtä hymyä joka kerta meikkiä naamaan sutiessani. Musta on jopa kuoriutunut näiden satunnaisesti harrastettavien meikkileikkien pienimuotoinen fani. Meikkaan edelleen ehkä sen pari kertaa viikossa, mutta viimeisen viikon aikana oon nauttinut siitä ihan eri tavalla, etenkin kun lopputulos on ollut jotenkin niin paljon freshimpi, kuin aikaisemmin.

Noista tuotteista vielä sen verran, että tuo Zuii:n peitekynä sekä Bohon luomiväri ja kulmakynä ovat nousseet omiksi lemppareikseni. Zuii:n meikkivoide on toiminut mulla ihan hyvin, joskin luulen, että mun iholle toimisi paremmin jonkinlainen mineraalimeikkipohja, joka olisi ehkä hitusen peittävämpi ja saisi ihosta vielä vähän tasaisemman värisen (toi Zuiin meikkivoide on ehkä vähän liian läpikuultava mun makuun).

Mutta niinkuin oon nyt jo ehkä liiakseen ylistänyt, mä oon ollut erittäin tyytyväinen. Tästä ei oo paluuta entiseen, koska fiilis luonnonkosmetiikkaa naamassa on tosi paljon kevyempi ja raikkaampi. Eikä haittaa kyllä sekään, että iho kaiken lisäksi tykkää näistä meikeistä, eikä hyökkää niitä vastaan muodostamalla epäpuhtauksia sinne tänne.

Untitled

Käytättekö te luonnonkosmetiikkaa? Olisko teillä jotain hyviä tuotemerkkisuosituksia?

Ja hei, jos kaipaa lisää vinkkejä luonnonkosmetiikkaan tai kuulaamman ja puhtaamman ihon saavuttamiseen liittyen, PUR-kaupalla on nyt maaliskuun ajan käynnissä Luonnollisesti kaunis -kampanja, jonka Facebook sivuilta löytyy päivittäin vinkkejä kaikkeen kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyen.

-Laura