Moikka vaan ja hyvää loppiaista! Yleensä tää on ollut aina se päivä, jolloin ahdistaa kouluun palaaminen loman jälkeen, mutta ehei kuulkaa – ei tänä vuonna! Meikäläisellä jatkuu loma vielä ensi maanantaihin:-)

Untitled
Untitled

Tänään oon nautiskellut tästä ihanasta aurinkoisesta päivästä pienen kävelylenkin, hyvän ruoan, ystävien ja valokuvaamisen parissa. Aloitin aamun suht. aikaisin ja löhösin pari tuntia sängyssä Netflixiä tuijotellen (aloitin nyt vihdoin kattomaan Kimmoa, kun poikaystävä on jaksanut jo kauan hehkuttaa sitä – on muuten oikeesti hauska sarja, suosittelen!), jonka jälkeen uskaltauduin tuonne -17°c pakkassäähän kävelylle. Tarkoitus oli kävellä ihan kunnon lenkki, mutta koska en ole kerennyt hakemaan mun toppavatteita vielä tänne uuteen kotiin, jäädyin pystyyn jo alle puolessa tunnissa… Kävely jäi siis aika lyhyeen, mutta sainpahan edes vähän raitista ilmaa! Puolen päivän jälkeen suuntasin Helsinkiä kohti ja treffasin siellä pari kaveria. Valokuvailtiin, käytiin juomassa ihanaa ruusuteetä, kierreltiin kaupoilla ja vaihdettiin kuulumisia. Perussettiä siis.

Untitled
Untitled


Vaikka sää on ollut tosi kipakka ja kylmä, on ollut ihanaa viettää koko päivä menossa! Nyt illalla menen vielä äidin luokse nautiskelemaan oikein kauan haudutettua lihapataa, ja sen jälkeen tulen kotiin vihdoin rentoilemaan (eli tuijottamaan taas Kimmoa… hehe). Noniin, nyt pakko rientää tai myöhästyn bussista, moido!
-Laura