Okei, otetaas nyt hetki vaan ja katsellaan näitä kuvia. Siis kattokaa noita maisemia, värejä ja ylipäätään tota tunnelmaa näissä kuvissa.
 

UntitledUntitled
Untitled
Untitled
Untitled

Okei, katsoitteko? Fiilistelittekö? Hyvä, kertokaa se sitten vielä sadalla niin tiedätte miltä musta tuntuu olla täällä. Siis täällä on vaan niin upeeta. Mä tiedän, että oon hypettäny tätä paikkaa jo varmaan ihan liikaa, mut kun en voi lopettaa!! Ihan oikeesti, tää on paratiisi.

Tänään vietettiin päivä Krkan vesiputouksilla ja kansallispuistossa, jossa ympäristö oli tosi erilainen tähän meidän hotellielämään verrattuna – paljon metsää, kasveja, eläimiä, puroja, vuoristoa ja vähemmän lämpöasteita. Teki hyvää päästä päiväksi vähän erilaisiin maisemiin, sillä hotellille paluu tuntui sen jälkeen vaan entistä mielekkäämmältä. Kyllä meillä kerkes jo tulla pieni ikäväkin tätä hotellin rantaelämää, kun aamulla vuoristossa kansallispuistoon ajaessamme lämpöasteet putosivat jopa yli kymmenellä ja ilmastokin muuttui trooppisesta viileämpään. Siinä sitten värjöteltiin napapaidoissa ja minishortseissamme, kun lämpömittari näytti yhtäkkiä 17°c, tuuli oli viileä ja taivas täysin harmaa. Oli ehkä jopa surkuhupaisaa, ettei oltu edes ajateltu pakkaavamme mukaan mitään pitkähihaista, olihan tiedossa kuitenkin puolen tunnin venematka kansallispuistoon ja parin tunnin kävelylenkki itse puistossa. No mutta. Onneksi sää muuttui loppuretkeä kohden kuitenkin aurinkoisemmaksi, eikä ihan koko päivää tarvinnut värjötellä liian vähäisen vaatetuksen vuoksi. Käveltiin kansallispuiston näköalareittiä, uitiin vesiputousten varrella ja lounastettiin vuorten kupeessa. Ihana retkipäivä kaiken kaikkiaan!

Nyt on kiva viettää viimeiset päivät täällä hotellilla rentoillen – huomenna heti aamusta olisi nimittäin luvassa pilatesta rannalla ja sen jälkeen tunnin thai-hieronta. Sunnuntaiaamuksi varasin itselleni jalkahoidon ja maanantaina ennen lähtöä ajattelin ennättää vielä aamulla joogaan. Aion imeä tätä lämpöä, fiilistä, ja rentoa meininkiä itseeni niin paljon kun vaan voin. Mulla on täällä joka ilta sellanen fiilis, etten malttaisi mennä edes nukkumaan, kun haluisin vaan koko ajan katsella hotellihuoneen parvekkeelta alas ja ihailla tota merimaisemaa.

Mutta nyt on aika kuitenkin rientää untenmaille, että jaksan taas huomenna pitkän päivän. Hyvää yötä ja huomenta!

-Laura